منو

راهنمای خرید آبگرمکن برقی و بررسی مزایا و معایب آن

نقش آب گرم را در زندگی امروزه نمی توان منکر شد، همانطوری که می دانید بیشتر کارهای ضروری در منزل مانند: استحمام کردن، شستن ظرف ها، شستن لباس، دست، صورت و شستن قسمت های دیگر مستلزم وجود آبگرم است.

برای گرم کردن آب نیاز به آبگرم کن دارید که یکی از انواع مختلف آبگرمکن نوع برقی آن یا آبگرمکن برقی است که ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد که در ادامه بیشتر با این ویژگی ها و مزایا آشنا خواهیم شد.

بدون شک شما هیچ کسی دلش نمی خواهد هر سال آبگرمکن خود را تعویض کند! بنابراین بهتر است وقتی تصمیم به خرید آبگرمکن گرفتید، نوعی را انتخاب کنید که از نظر تامین آب گرم کافی و مصرف انرژی بهینه باشد.

پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید تا شما را با آبگرمکن برقی و انواع آن آشنا کنیم، سپس نکات مهم هنگام خرید بهترین مدل آب گرم کن را خدمت تان ارائه دهیم.

خرید آبگرمکن برقی

راهنمای خرید انواع آبگرمکن برقی

آبگرم کن برقی چیست؟

آبگرم کن برقی وسیله گرمایشی است که برای گرم کردن آب لوله کشی از جریان برق استفاده می کند. این دستگاه از نظر کارایی دقیقا همان آبگرمکن گازی است با این تفاوت که در آبگرمکن گازی ورودی گاز شهری یا کپسول گاز مایع است اما در آبگرمکن برقی ورودی برق شهری می باشد و این باعث عدم تولید گازهای آلاینده مانند مونوکسید کربن است.

برق یک انرژی ارزان و همیشه در دسترس است و به ندرت پیش می آید که برق منزل شما قطع شود. اکثر آبگرمکن های برقی ساختار نسبتاً ساده ای دارند. معمولاً این آبگرمکن ها از یک مخزن آب که درون آن المنت قرار دارد، ساخته می شوند. المنت قطعه مخصوصی است که در برابر عبور برق مقاومت بالایی دارد و در اثر جریان یافتن انرژی الکتریکی، دمای آن افزایش یافته و باعث گرم شدن آب درون مخزن می شود.

انواع مدل های آبگرم کن برقی

آبگرمکن برقی دیواری

یکی از بهترین و پرفروش ترین نمونه های آبگرم کن برقی نوع دیواری آن است. این نمونه به علت اندازه کوچک و اینکه مصرف انرژی پایین دارد، معروف می باشد.

در واقع تا زمانی که شما شیر آب گرم را باز نکنید، هیچ گونه برقی مصرف نخواهید کرد. زمانی که شیر آب را باز می کنید، روشن شده و شروع به داغ کردن آب می کند و با بستن آب بلافاصله خاموش می شود.

این مدل از آبگرمکن های برقی مناسب استفاده در فضاهای کوچک هستند. از نظر گرمایشی کمی پایین تر از مدل های ایستاده قرار می گیرند. مدل های دیواری خود دارای دو نوع بدون مخزن و یا مخزن هستند. امروز این نوع از آبگرمکن ها از تنوع بسیار بالایی برخوردارند.

آبگرمکن دیواری برقی

آبگرمکن برقی دیواری

آبگرمکن برقی ایستاده

این مدل که به آبگرمکن گالنی هم معروف است، دارای یک مخزن یا گالن آب می باشد که حجم مشخصی از آب درون آن انباشته می شود. شما زمان استفاده باید آبگرمکن را روشن کنید، با این کار المنت های دستگاه داغ شده و شروع به گرم کردن آب مخزن می کند.

متاسفانه باید به اندازه گرم کردن کل آب مخزن برق مصرف کنید و با تمام شدن آب مخزن آب سرد شده و باید منتظر بمانید تا آب مجدد داغ شود. برخلاف مدل های دیواری یک آبگرمکن برقی ایستاده نیاز به فضای بیشتری برای قرار گرفتن خود دارد.

آبگرمکن ایستاده برقی

عکس آبگرمکن برقی ایستاده

آبگرمکن قابل حمل برقی

این مدل از آبگرمکن را به راحتی می توان حمل کرد و در هر نقطه ای از آن استفاده کرد. این دستگاه با کمترین فشار آب هم کار می کند به گونه ای که به راحتی می توان آن را با شیلنگ به تانکر آب وصل کرد.

توجه داشته باشید که این مدل را هرگز بدون آب نباید روشن کرد زیرا آسیب جدی به دستگاه وارد می شود. روی بدنه دستگاه یک سری شیار قرار دارد که امکان نصب روی دیوار را هم فراهم می کند.

آبگرمکن CVS برقی

کوچکترین نمونه آبگرمکن در جهان که توسط یک شرکت تولید کننده لوازم خانگی ترک ساخته و روانه بازار شد. نکته جالب توجه این است که داخل حمام نصب شده و همراه آن شیرآلات و سر دوش ارائه می شود. روی بدنه این دستگاه یک ولوم سه حالته وجود دارد که می توانید به وسیله آن دمای آب را روی سه دمای مختلف تنظیم کنید. یکی از ویژگی های جالب توجه این آبگرمکن گرم کردن فوری آب می باشد.

آبگرمکن برقی سی وی اس

عکس آبگرمکن سی وی اس برقی

شیر آبگرمکنی برقی

در واقع یک شیر آب است که روی روشویی و ظرفشویی قابل نصب می باشد. این شیر دارای آبگرمکن است و برای گرم کردن سریع آب در جاهایی که امکان استفاده از آبگرمکن وجود ندارد، مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول معمولا در باغ، ویلا، ،سوییت ها، مسافرخانه ها و کانکس های مسافرتی استفاده می شود و از نمونه cvs خیلی کوچکتر است. یکی از مهم ترین ویژگی های این محصول وجود کلید محافظت از جان است که شما را در برابر برق گرفتگی محافظت می کند.

شیر آبگرمکن برقی

عکس شیر آبگرمکن برقی

مزایای استفاده از آبگرمکن برقی

  • قیمت آن نسبت به آبگرمکن های دیگر بسیار ارزان تر بوده بنابراین با کمترین میزان بودجه می توان یک آبگرمکن برای خود خریداری کرد.
  • نیاز به گاز شهری و کپسول ندارند و به دلیل اینکه سوخت فسیلی سوزانده نمی شود، نیاز به دودکش ندارند.
  • سازگار با محیط زیست هستند، یعنی برای داغ کردن آب هیچ گونه دود و گازی وارد محیط زیست نمی کنند.
  • چون آبگرمکن های برقی مونوکسید کربن تولید نمی کنند، می توان آنها را حتی در داخل حمام ها یا فضای بسته نصب کرد.
  • اولین نمونه از آبگرمکن مسافرتی هستند، یعنی آن ها را با خود می توان به هر جایی حمل و از آن استفاده کرد.
  • در اندازه های خیلی کوچک هم تولید می شوند بنابراین کمبود فضا برای نصب آن ها پیدا نخواهید کرد به طوری که برخی نمونه ها روی شیر آب وصل می شوند.
  • آب را خیلی سریع گرم می کنند، فقط زمانی انرژی برق را مصرف کرده که شما آب لوله کشی را باز می کنید.
  • بسیار کم فشار هستند، یعنی با کمترین میزان فشار آب هم کار می کنند. حتی با فشار آب تانکر هم آب را داغ کرده و به شما تحویل می دهند.
  • نصب این دستگاه ها بسیار آسان هستند و احتیاجی به لوله کشی گاز و دودکش ندارند.
  • به علت وجود نداشتن شعله در آن عمر آن ها بیشتر از آبگرمکن های گازی است.
  • آبگرمکن های گازی اگر در داخل منزل کار بشوند اکسیژن منزل را استفاده می کنند ولی در آبگرمکن های برقی این چنین نیست.

معایب استفاده از آبگرمکن برقی

  • گران بودن انرژی برق نسبت به گاز شهری یکی از معایب این دستگاه می باشد.
  • در صورت قطع شدن برق که خیلی به دور از انتظار نیست، آبگرم نخواهید داشت مگر اینکه از دستگاه برق اضطراری استفاده کنید.
  • در مدل های غیر استاندارد در صورت نصب شدن در حمام خطر برق گرفتگی وجود دارد. پس همیشه برندهای معروف و استاندارد را خریداری کنید.

آبگرمکن برقی برفاب

عکس آبگرمکن برقی برند برفاب

بهترین مارک آبگرمکن برقی موجود در بازار

از بهترین برندهای ابگرمکن برقی می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • آبگرم کن برقی بوتان
  • آبگرم کن برقی آزمون
  • آبگرم کن برقی آریستون
  • آبگرم کن برقی خروشان
  • آبگرم کن برقی سی وی اس
  • آبگرم کن برقی کاوه
  • آبگرم کن برقی بتین
  • ابگرم کن برقی لورچ
  • اب گرم کن برقی اطلس جواهر
  • آبگرم کن برقی ویتو
  • آبگرم کن برقی جی اچ ام
  • آبگرم کن برقی سپهر الکتریک

تفاوت آبگرمکن با پکیج

در حالی که در پکیج ها و آبگرمکن ها یک عمل صورت می گیرد و آن گرم کردن آب است یک تفاوت عمده نیز میان این دو وجود دارد که از معایب آبگرمکن برقی نیز به شمار می رود. وظیفه آبگرمکن ایحاد آب گرم مصرفی برای واحد و ساختمان است.

این آب گرم مصرفی برای استحمام، شست شو ظروف و لباس ها و ... کاربرد دارد. اما پکیج های حرارتی مثل پکیج دیواری گازی، پکیج برقی دیواری، پکیج چگالشی، علاوه بر ایجاد آب گرم مصرفی، وظیفه گرم کردن واحد ها را نیز به عهده دارند.

آب گرم شده در پکیج ها به کمک پمپ داخلی پکیج وارد رادیاتورها و یا فن کویل ها و یا سیستم گرمایش از کف می شود و از این طریق تبادل حرارت میان هوای اتاق و آب رادیاتورها اتفاق می افتد و آب داخل رادیاتور دمای خود را از دست داده و به طور مجدد به پکیج برمی گردد و این سیکل به طور دائم تا زمان گرم شدن و رسیدن اتاق به دمای مطلوب اتفاق می افتد.

نکات مهم هنگام خرید آبگرمکن برقی

نوع آبگرمکن برقی

اولین نکته در خصوص خرید آب گرمکن برقی توجه به نوع آن است که برای این منظور شما می توانید با در نظر گرفتن حجم مصرفی خود به آب گرم و همچنین وسعت محیطی که می خواهید از دستگاه انتخابی تان برای تامین آب گرم مصرفی آن استفاده کنید، یک کدام از مدل های ذکر شده را خریداری نمایید.

اگر به دنبال یک دستگاه هستید که هیچ وقت آب شما سرد نشود، نمونه دیواری بهترین گزینه است، اما اگر به دنبال یک نمونه ارزان هستید نمونه ایستاده مناسب شما است. اگر تنها برای قسمت خاصی از ساختمان آب داغ می خواهید مانند آرایشگاه و اداره یک شیر آبگرمکن دار هم کار شما را انجام می دهد.

حجم و ظرفیت مخزن آبگرمکن

مورد دوم پس از انتخاب نوع آبگرمکن برقی شما مربوط به ظرفیت مخزن آن می شود. در این خصوص حتما به تعداد اعضای خانواده و همچنین محل های آبی موجود در محیط کار و یا زندگی تان توجه داشته باشید؛ مثلا یک مغازه دار که تنها از یک روشویی ساده در محل کار خود برخوردار است، اصلا نیازی به یک آبگرمکن برقی قدرتمند نداشته و نخواهد هم داشت! و نوع آبگرمکن بدون مخزن آن مناسب خواهد بود.

خرید آبگرمکن برقی

نصب آبگرمکن برقی زیر سینک ظرفشویی

انتخاب درست حجم مخزن آبگرمکن می تواند تاثیر زیادی روی مصرف برق داشته باشد. البته در انتخاب آبگرمکن برقی به زود جوش بودن آن هم دقت داشته باشید.

ایمنی آبگرمکن برقی

توجه به ایمنی آبگرمکن از هر نکته ای مهم تر است زیرا روی سلامت شما تاثیر مستقیم دارد. بهتر است دستگاه مورد نظر شما دارای شیر اطمینان باشد. ترموستات و کلید محافظ جان نیز می تواند چند ویژگی یک آبگرمکن ایمن باشد.

در صورتی که دستگاه دارای کلید محافظ جان نباشد خطر برق گرفتگی خیلی زیاد است. فراموش نکنید دستگاه های برقی به خودی خود خطرناک هستند چه برسد به اینکه بخواهند با رطوبت نیز سروکار داشته باشند. پس حتما به شاخص های ایمنی دستگاه مورد نظر خود اهمیت دهید.

استاندارد انرژی

برچسب استاندارد انرژی یا همان EF از جمله موارد مهمی است که در زمان خرید آبگرمکن برقی باید به آن توجه کرد؛ وجود این برچسب علاوه بر بهینه کردن مصرف برق، بیانگر استاندارد بودن دستگاه شماست. یقیناً شما هم به خوبی می دانید که هزینه مصرف برق در دنیا از جمله ایران ناچیز نیست که بتوان به راحتی از کنار آن گذشت.

لذا استفاده از دستگاه های استاندارد در این خصوص بسیار حیاتی می باشد، ضمن اینکه وجود برچسب استاندارد انرژی در حقیقت ضامن سلامت دستگاهتان برای محیط زیست نیز می باشد.

پس ترجیحا سعی کنید به سراغ خرید محصولاتی بروید که از EF بالاتری برخوردار می باشد. اینطوری بازده دستگاه نیز برایتان بیشتر خواهد بود.

کم فشار بودن

این نکته بیشتر در مورد خانه های آپارتمانی صدق می کند به خصوص طبقه های بالاتر که فاقد پمپ آب هستند. در این طبقات معمولا فشار آب کمتر است پس اگر آبگرمکن شما کم فشار نباشد روشن نشده و آبگرم هم نخواهید داشت. ابگرمکن های کم فشار با پایین ترین فشار آب هم روشن شده و کار خود را انجام می دهند. توجه داشته باشید که این مدل را بدون آب نباید روشن کنید.

بهترین مدلهای آبگرمکن برقی

عکس آبگرمکن برقی دیواری با نمایشگر دما دیجیتال

خدمات پس از فروش آبگرمکن برقی

بهتر است به سراغ مدل هایی بروید که دارای گارانتی و خدمات پس از فروش هستند. این محصولات معمولا کیفیت بالایی دارند. زیرا هیچ گاه شرکتی جنس بدون کیفیت خود را ضمانت نمی کند، زیرا برای شرکت هزینه در بر دارد. پس می توان به این نتیجه رسید که تمام اجناس گارانتی دار باکیفیت هم هستند و در صورت بروز مشکل به صورت رایگان ان را برای شما تعمیر یا تعویض می کنند.

توان و میزان مصرف انرژی

به میزان مصرف برق هم توجه داشته باشید. این نکته در ارتباط تنگاتنگی با نوع و ظرفیت مخزن آبگرمکن ها می باشد؛ یعنی بطور مثال در مدل های ایستاده با مخازنی بزرگ قطعا دستگاه شما باید از توان گرمایشی بالاتری نیز برخوردار باشد!

اگر نسبت به این موضوع بی اهمیت باشید. پایان هر ماه با دیدن قبض برق به اشتباه خود پی می برید. پس همیشه آبگرمکنی را خریداری کنید که دارای برچسب انرژی نزدیک به A باشد. هرچه برچسب انرژی دستگاه شما به حرف A لاتین نزدیک تر باشد، آبگرمکن شما برق کمتری مصرف می کند و به اصطلاح آبگرمکن کم مصرف تر است.

قیمت آبگرمکن برقی

یکی دیگراز مهم ترین نکات در مورد خرید آبگرمکن قیمت آن می باشد. قیمت نقش مهم و تاثیر گذاری در انتخاب شما دارد. تمامی نکات گفته شده در این مطلب از جمله عوامل موثر بر روی قیمت آبگرمکن برقی بحساب آورده می شوند.

قبل از هر کاری باید مقدار بودجه برای خرید آبگرمکن را انتخاب کنید. با مشخص شدن میزان بودجه خود به خود مدل هایی که در محدوده قیمتی شما قرار ندارند، از انتخاب حذف شده و خرید برایتان آسان می شود. (جهت مشاهده انواع آبگرمکن ارزان قیمت می توانید اینجا کلیک کنید)

موارد جانبی

قابلیت تنظیم شعله مشعل، خاموشی خودکار دستگاه، سایز ورودی و خروجی آب، تعداد المنت ها، برخورداری از سیستم جرقه زنی خودکار و ... همگی از جمله موارد حائز اهمیت در این خصوص هستند که وجود تک تک آنان می تواند قیمت دستگاه انتخابی شما را دستخوش تغییراتی صعودی نماید.

خرید اینترنتی بهترین مدل های آبگرمکن

روش نگهداری از آبگرمکن برقی

  • همیشه در مسیر اتصال آبگرمکن با برق شهری از محافظ ولتاژ مطمئن استفاده کنید چون بیشتر دلایل خرابی این وسیله مربوط به نوسان برق می شود.
  • همیشه فقط هنگام استفاده از آب گرم آبگرمکن را روشن کنید. در مواردی که مدت زیادی در منزل نیستید یا به مسافرت رفته اید بهتر است، دو شاخه دستگاه را از برق خارج کنید.
  • اگر از مدل های کم فشار استفاده می کنید، مواظب باشید هنگام قطع شدن آب هیچ کدام از شیرهای آب گرم منزل باز نباشد. زیرا آسیب جدی به دستگاه وارد می شود.
  • با اینکه بیشتر مدل های آبگرمکن دارای کلید محافظ جان بوده و جنس بدنه آن ها ضد آب است. شما باید برای محافظت از سلامتی خود و اطرافیانتان آن را در مکانی خارج از حمام نصب کنید.

جمع بندی

داشتن آب گرم یکی از ضروریات زندگی مدرن امروز است. شما می توانید با استفاده از انواع آبگرمکن به راحتی آب گرم با دمای مناسب داشته باشید. آبگرمکن برقی از انواع این محصولات است که به کمک نیروی برق آب خانه را گرم و مطبوع می کند.

در این مطلب از طوطی کالا ویژگی ها و مزایای انواع آبگرمکن برقی و نکات ضروری هنگام خرید یکی دیگر از لوازم خانگی ضروری را ارائه دادیم. امیدواریم با مطالعه موارد فوق بتوانید ابگرم کن کاربردی و بی نقص برای خانه خود تهیه کنید.

پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
قیمت انواع آبگرمکن برقی چند است؟
قیمت آبگرمکن برقی به عواملی همچون برند شرکت سازنده، نوع آن، حجم و ظرفیت آن، توان و میزان مصرف انرژی و ... بستگی دارد، اما در حالت کلی قیمت انواع آبگرمکن برقی بین 700 هزار تا 15 میلیون تومان می باشد.
بهترین برندهای تولید کننده آبگرمکن برقی کدامند؟
از بهترین برندهای تولید کننده آبگرمکن برقی می توان به آبگرم کن برقی بوتان، آزمون، آریستون، خروشان، سی وی اس، کاوه، بتین، لورچ، اطلس جواهر، ویتو، جی اچ ام و سپهر الکتریک اشاره کرد.
تاریخ به روز رسانی : 1401/12/01
محصولات مرتبطمحصولات مرتبط
آبگرمکن برقی ویتو توان ۷۲۵۰ وات مدل V1200
آبگرمکن برقی ویتو توان ۷۲۵۰ وات مدل V1200
آبگرمکن برقی دیواری بهنام توان ۲۰۰۰ وات
آبگرمکن برقی دیواری بهنام توان ۲۰۰۰ وات
آبگرمکن برقی با تکنولوژی صفحه لسمی توان ۵۵۰۰ وات
آبگرمکن برقی با تکنولوژی صفحه لسمی توان ۵۵۰۰ وات
آبگرمکن برقی پروتون مدل دیواری ۳۰ لیتری مخزن گالوانیزه
آبگرمکن برقی پروتون مدل دیواری ۳۰ لیتری مخزن گالوانیزه
شیر آبگرمکنی برقی مدل بتین توان ۳۰۰۰ وات
شیر آبگرمکنی برقی مدل بتین توان ۳۰۰۰ وات
شیر آبگرمکن دار برقی جنود ۳۰۰۰ وات مدل sj30
شیر آبگرمکن دار برقی جنود ۳۰۰۰ وات مدل sj30
آبگرمکن برقی دیواری 30 لیتری خروشان اصفهان مدل IBP30-1
آبگرمکن برقی دیواری 30 لیتری خروشان اصفهان مدل IBP30-1
آبگرمکن برقی دیواری مدل جنرال 20 لیتری توان ۲۰۰۰ وات
آبگرمکن برقی دیواری مدل جنرال 20 لیتری توان ۲۰۰۰ وات
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد