منو

انواع روشهای کاشت ناخن چیست؟ بررسی مزایا و معایب هرکدام

همانطور که می دانید، ناخن تاثیر بسیار زیادی در زیبایی ظاهری خانم ها داشته و زیباتر شدن از مهم ترین دلایل تمایل خانم ها برای کاشت ناخن می باشد.

اما این تنها دلیل برای کاشن ناخن نیست، گاهی اوقات مشکلات ناخن ها از جمله بدفرمی و بد رنگی، داشتن ناخن های شکننده و ضعیف، داشتن عادت بد جویدن ناخن و بسیاری عوامل دیگر فرد را به کاشت ناخن متمایل می کند.

در این مطلب از طوطی کالا سعی کرده ایم که انواع مدل از روش های کاشت ناخن همچون ژل، پودر، ژلیش، کریستالی، کروم و ... ، مزایا و عوارض هر یک از روش ها آماده کنیم، پس تا انتها همراه با ما باشید.

انواع کاشت ناخن

عکس انواع طرح های زیبای کاشت و طراحی ناخن

کاشت ناخن چیست؟

کاشت ناخن یک نوع آرایش و تزیین ناخن می باشد که در آن به چند طریق نوعی از مواد، به شکل ناخن مصنوعی روی ناخن طبیعی فرد با ماندگاری طولانی چسبانده می شود تا بشود از این طریق، ظاهری بلندتر و یکدست تر برای ناخنها به وجود آورد و در نتیجه زیبایی و جذابیت ناخنها و دستها رو افزایش داد.

به عبارتی به نوعی از طراحی و ایجاد ناخن در افرادی که دارای ناخن های زیبایی نیستند و یا از مشکلات ناخن رنج می برند کاشت ناخن گفته می شود که توسط انواع مختلفی از ژل و پودر ها در سالن های زیبایی انجام می پذیرد.

انواع روش های کاشت ناخن

1 - کاشت ناخن با تیپ

تیپ ناخن، یک ساختار مسطح و همشکل با ناخن طبیعی هست که به عنوان پایه کاشت ناخن، بر روی ناخن اصلی چسبانده میشه و روی این تیپ رو با مواد کاشت ناخن پوشش میدن تا استحکام ناخن چند برابر بیشتر بشه و ظاهری یکدست و مرتب برای ناخنها به وجود بیاد. تیپ ناخن در واقع نوعی ناخن مصنوعی هست که روی ناخن چسبانده میشه و به شما این امکان رو میده تا طول ناخن رو به هر اندازه که تمایل دارید، افزایش بدید.

جهت کسب اطلاعات کامل درباره نحوه کاشت ناخن با تیپ و بررسی مزایا و معایب آن می توانید به مقاله مرتبط با آن یعنی (تیپ ناخن چیست) مراجعه فرمائید.

کاشت ناخن با تیپ

عکس کاشت ناخن با تیپ

2 - کاشت ناخن با فرمر

در کاشت ناخن با فرمر، از تیپ استفاده نمیشه و مواد مخصوص کاشت ناخن مستقیما بر روی ناخن طبیعی قرار میگیرند و برای اینکه شکل و فرم ناخن بعد از کاشت ناخن کاملا یکدست و مرتب باشه، بعد از مانیکور ناخن و استفاده از مواد ضد قارچ بر روی ناخن طبیعی، یک فرمر مخصوص به دور انگشت و ناخن قرار داده میشه و متناسب با سلیقه و نظر شما، بلندی و فرم ناخن انتخاب و انجام میشه.

فرمر، رول های موایی هستند که که هر ورقه از آن ها دارای اندازه گیری و چسب هستند که به زیر ناخن طبیعی شما برده می شود. سپس با توجه به بلندی مورد نظر شما و اندازه گیری هایی که روی فرمر حک شده است، مواد گذاری شده و سپس سوهان کشی می شود. این نوع از کاشت برای کسانی که ناخن های طبیعی نسبتا بلندی دارند مناسب است. نسبت به کاشت ناخن با تیپ باید گفت که فرمر دارای محبوبیت و دوام بیشتری می باشد.

اکر علاقه مند به کسب اطلاعات کامل درباره نحوه کاشت ناخن با فرمر می باشید، پیشنهاد ما به شما مطالعه مقاله (فرمر کاشت ناخن چیست؟) می باشد.

کاشت ناخن با فرمر

عکس کاشت ناخن با فرمر

انواع مدل کاشت ناخن

1 - کاشت ناخن ژله ای (Gel Nail Extension)

کاشت ناخن ژله ای یکی از دسته کاشت های بسیار زیبا و با دوام است که در مقایسه با روش های دیگر می تواند جذابیت بسیار زیادی را برای ناخن ها ایجاد کند. در کاشت ناخن با ژل، از ماده ژل کامپوزیت به عنوان پوشش ژلی ناخن یا ژلیش ناخن استفاده می شود.

برای کاشت ناخن با ژل به لیکوئید نیازی نیست و مواد کاشت ناخن از همان ابتدا حالت ژلی دارند و با استفاده از قلمو مخصوص، روی ناخن طبیعی شما را پوشش میدهند و بعد با قرار دادن ناخن در دستگاه UV که حاوی اشعه ماورا بنفش هست، این ژل سفت و محکم شده و ظاهر طبیعی و براقی رو برای ناخن به وجود میاره.

در این نوع از کاشت از ژل در سه مرحله با نام های بیلدینگ ژل (ژل زیر سازی)، فینیشینگ ژل (ژل استحکام دهنده) و تاپ شاین (ژل نهایی درخشان) استفاده می شود. پس از هربار ژل زدن بر سطح ناخن ها باید دست را در دستگاهی به نام UV قرار داد و در انتها به وسیله ماده کلینز، حالت چسبندگی آن را از بین برد.

ابتدا بر روی ناخن ها زیر سازی و سوهان کشی و مانیکور انجام می شود و پس از اعمال محلول ضد قارچ بر روی ناخن ها مراحل ژل گذاری انجام خواهد شد. در انتها بر روی این نوع از کاشت می توان از انواع مدل دیزاین همچون فرنچ، لاک و انواع مدل از طراحی های شیک و ساده استفاده کرد.

شیوه کاشت ناخن ژله ای با کاشت ناخن پودری یکی است و فقط تفاوت در مواد آنهاست. دوام این نوع از انواع کاشت ناخن در حدود دو هفته بوده و انجام آن در مناطقی با رطوبت بالا توصیه نمی شود.

کاشت ناخن ژله ای

مراحل انجام کاشت ناخن ژله ای

مزایای کاشت ناخن با ژل

  • کاشت ناخن با ژل ظاهری فوق العاده سبک، طبیعی و شفاف برای ناخن ایجاد میکنه
  • این نوع از کاشت ناخن بدون بو هست و برای کسانی که عادت به جویدن ناخن دارند پیشنهاد می شود
  • ظاهر براق، ظریف و زیبا برای ناخن ایجاد میکنه
  • هیچ گونه عارضه جانبی و حساسیتی به همراه نداره

معایب کاشت ناخن با ژل

  • قیمت بالاتری نسبت به کاشت ناخن پودری داره
  • به دستگاه UV مخصوص و نور ماورا بنفش خاصی نیاز داره که بدون این نور خشک و سفت نمیشه
  • کاشت ناخن با ژل دوام خیلی کمتری داره و لازمه که هر 2 هفته یکبار ترمیم بشه
  • برداشتن کاشت ناخن ژل به مراتب سخت تر از سایر کاشت ناخن هاست

در صورتی که علاقه مند به کسب اطلاعات بیستر در مورد ناخن ژله ای و نحوه کاشت آن هستید می توانید به مقاله مخصوص آن یعنی (ناخن مصنوعی ژله ای) مراجعه فرمائید.

2 - کاشت ناخن پودری (Acrylic Nail Extension)

کاشت ناخن پودری در واقع از اولین و معروف ترین روش های کاشت و طراحی و ناخن بشمار می رود که هنوز هم از دسته روش های پرطرفدار در کاشت به حساب می آید.

در این روش از پودر اکریلیک (با رنگهای تعریف شده) و لیکوئید استفاده می شود که پس از ترکیب این دو ماده با یکدیگر حالت نرم و خمیری پیدا کرده و خمیر کاشت پودر آماده می شود و آن را بر روی ناخن ها خواهند زد.

کاشت ناخن با پودر به مهارت و سرعت عمل بالایی نیاز داره زیرا وقتی پودر با لیکوئید مخلوط میشه و حالت خمیری پیدا میکنه، خیلی سریع هم سفت و محکم میشه و ناخنکار باید بتونه در سریعترین زمان ممکن، این پودر رو بر روی ناخن شکل بده تا نتیجه کار طبیعی و زیبا بشه.

زمانیکه پودر خشک شد بر روی آن سوهان کشی دقیقی انجام می گردد تا در نهایت بتوان شکل ظاهری مورد نظر همچون نوک تیز، کوتاه، بلند و ... را ایجاد کرد.

کاشت ناخن پودری از پرکاربردترین و با دوام ترین انواع کاشت ناخن بوده و استحکام بالایی در اثر ضربات از خود نشان می دهد. مدرن ترین شیوه کاشت ناخن پودری، گریم ناخن می باشد که صدف ناخن را کشیده تر و خط لبخند را در ظاهر ناخن ها زیباتر می نماید.

کاشت ناخن با پودر

عکس مراحل کاشت ناخن پودری

کاشت ناخن پودری برای چه کسانی مناسب نیست؟

کاشت ناخن پودری زمان بر است و در هر بار ترمیم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان شما را می گیرد و هر انگشت به صورت جداگانه و زمان بر احتیاج به سوهان کشی دارد، کاشت ناخن پودری برای کسانی که وقت حوصله کافی ندارند توصیه نمی شود.

مزایای کاشت ناخن پودری

  • ماندگاری بالایی داره
  • به راحتی شکسته نمیشه و آسیب نمیبینه
  • استحکام خوبی رو برای ناخنها به وجود میاره

معایب کاشت ناخن پودری

  • مواد مورد استفاده برای کاشت ناخن پودری فوق العاده قوی هستند و ممکنه باعث ایجاد حساسیت بشن
  • وقتی مواد پودری روی ناخن طبیعی قرار میگیره مانع از رسیدن هوای تازه به ناخن میشه و ممکنه این موضع باعث ضعیف شدن ناخن طبیعی بشه
  • کاشت ناخن پودری اگرچه ظاهری بلندتر و یکدست تر برای ناخنها به وجود میاره اما وقتی از نزدیک لمس میشه، مصنوعی بودن آن کاملا واضح و قابل تشخیص هست
  • کاشت ناخن پودری رو باید هر ماه ترمیم کنید تا ناخنهاتون همیشه مرتب و زیبا باشند

3 - کاشت ناخن قالبی یا دوآل

کاشت ناخن قالبی، به وسیله قالب هایی با سایز طبیعی ناخن ها انجام می شود، به این ترتیب که مقداری از مواد کاشت را در قالب ریخته و با مهارت روی صدف ناخن ها قرار داده و فشار می دهند تا بچسبد و پس از چند ثانیه، قالب را از مواد روی ناخن جدا کرده و بر میداریم.

کاشت ناخن قالبی به نوعی بی کیفیت ترین نوع کاشت ناخن محسوب می شود و دوام آن بسیار اندک بوده و متاسفانه قابلیت بسیار زیادی در هواگیری و شکسته شدن دارند. البته سرعت عمل ناخن کار در این روش بسیار بالاست و در مدت زمان بسیار کوتاهی می تواند ناخن های هر دو دست را بدون نیاز به سوهان کاری های مختلف کاشت کند.

وجود برجستگی زیبا و همچنین درخشش چشمگیر در این روش در گذشته، توجه بسیاری از خانم ها را به خود جلب نمود اما امروزه این شیوه، به دلیل معایب مذکور مورد استفاده قرار نمی گیرد.

کاشت ناخن قالبی

عکس مراحل کاشت ناخن دوآل

کاشت ناخن قالبی برای چه کسانی مناسب است؟

معمولا کاشت قالب به افرادی که زمان کمتری برای رسیدگی به ناخن های شان دارند توصیه می شود. این نوع کاشت زمان کمتری نیاز دارد، به سوهان کشی نیاز ندارد و نظم بسیار خوبی بین کاشت ۱۰ انگشت ایجاد می کند.

کاشت ناخن قالبی برای چه کسانی مناسب نیست!

کاشت ناخن قالبی به افرادی که ناخن های پراکنده و یک شکل ندارند اصلاً توصیه نمی شود. به دلیل قالبی بودن این نوع کاشت ناخن باید تمام ناخن های دو دست یک شکل باشند در غیر این صورت کاشت ناخن به شکل مرتبی انجام نخواهد شد.

به دلیل ضخیم بودن کاشت ناخن، کار از حالت طبیعی خود خارج می شود. کاشت ناخن قالبی را می توان روی انگشت های استاندارد کار کرد. نکته مهم این است که احتمال هوا گرفتن کاشت ناخن قالبی بیشتر است. ماندگاری کمتری دارد و در مقایسه با روش های دیگر کاشت ناخن مواد بیشتر مصرف میشود.

4 - کاشت ناخن اکلیلی

این نوع از کاشت ناخن از مشتقات کاشت ناخن پودری بوده و با استفاده از اکلیل های مختلف در قسمت فرنچ ناخن ها، به طراحی دائم تا ترمیم بعدی ناخن ها اقدام می شود. این روش نیز در گذشته بسیار محبوب بوده اما به مرور زمان و با به وجود آمدن روش هایی مدرن تر، طرفداران خود را از دست داده است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع پودر اکلیل می توانید مقاله مرتبط یعنی (اکلیل ناخن چیست) را مطالعه فرمائید.

5 - روش کاشت ناخن دیپینگ

در این روش از انواع کاشت ناخن بدون استفاده از لیکوئید و تنها با پودر و پرایمر به کاشت ناخن می پردازیم.

روش دیپینگ در کاشت ناخن

عکس کاشت ناخن توسط روش دیپینگ

روش انجام کار به این ترتیب است که پس از آماده سازی و زیرسازی ناخن ها و زدن ضد قارچ باید یک لایه پرایمر به سطح ناخن زده و سپس تمام ناخن را به یکباره و به شکل عمودی در پودر فرو ببریم.

در این روش باید جهت ایجاد حجم دلخواه در ناخن ها، این مراحل را چندین بار تکرار نمائیم. در نهایت سوهان کشی و بافرینگ انجام شده و ناخن ها را پولیش می کنیم.

6 - لمینت ناخن یا لاک جلیش (ژلیش)

لمینت به معنای کاور کردن لایه نازکی از مواد مختلف (معمولا پلاستیک) بر روی اجسام می باشد. بنابراین لمینیت ناخن یعنی کاور کردن ناخن که می تواند هم با پودر و لیکوئید و هم به روش لاک جلیش (ژلیش) انجام شود.

7 - کاشت ناخن آکواریوم

یکی از عجیب ترین انواع کاشت ناخن، ساخت یک آکواریوم کوچک در یکی از ناخن های دست است که به وسیله حالتی خاص از چسباندن دو تیپ بر روی یکدیگر و ایجاد فاصله ای متناسب بین این دو تیپ، فضایی خالی ایجاد شده که می توان با تزریق اندکی آب مقطر در آن و استفاده همزمان از اکلیل های رنگی، جلوه ای متحرک و زیبا همچون آکواریوم در این ناحیه ایجاد نمود.

این روش از انواع کاشت ناخن به مهارتی غیر قابل انکار نیاز داشته و باید به وسیله مقدار مناسبی از پودر اکریلیک اقدام به ساخت یک زیرسازی محکم و مناسب برای آکواریوم کوچک ناخن ها نمود.

کاشت ناخن آکواریومی

عکس نمونه های زیبا کاشت ناخن آکواریوم

8 - کاشت ناخن میکس

از انواع کاشت ناخن که دارای طرفداران زیادی در سراسر دنیاست می توان به روش میکس اشاره نمود که ترکیبی از دو نوع کاشت پودری و ژله ای است که استحکام و درخششی فوق العاده را به صورت همزمان برای شخص به ارمغان خواهد آورد.

در این روش بعد از ضد قارچ، کاشت پودری را انجام می دهید. بعد از سوهان کشی فقط لایه ای از ژل را روی ناخن می گذارند و داخل دستگاه یووی خشک می کنند. کاشت ناخن میکس محکم، زیبا و نسبت به بقیه کاشت ها کمی گران تر است.

9 - کاشت ناخن با فایبرگلاس (Fiberglass nail extension)

کاشت ناخن فایبرگلاس با عنوان کاشت ناخن فیبر، ابریشمی یا سیلکی هم شناخته شده هست. کاشت ناخن با فایبرگلاس در مقایسه با کاشت ناخن پودری و کاشت ناخن با ژل محبوبیت زیادی ندارند و به همین دلیل کمتر مورد استفاده قرار میگیره.

روش استفاده از این مدل کاشت ناخن ساده هست! برای کاشت ناخن فایبرگلاس، رشته های پلاستیکی بر روی نوک ناخن چسبیده میشن و بعد از تعیین اندازه مناسب برای ناخن و خشک شدن این فایبرگلاسها، یک اسپری مخصوص بر روی ناخن زده میشه تا استحکام ناخن افزایش پیدا کنه، سفت و محکم بشه و ظاهری شبیه به ناخن طبیعی پیدا می کنه.

از مزایای کاشت ناخن فایبرگلاس

  • این مدل کاشت ناخن برای افرادی که نسبت به پودر و ژل مخصوص کاشت ناخن حساسیت دارند، مناسبه
  • ظاهری طبیعی برای ناخن ایجاد میکنه
  • برداشتن کاشت ناخن فایبرگلاس بسیار ساده هست
  • کاشت ناخن فایبرگلاس بدون بو هست
  • این روش از کاشت ناخن، عوارض جانبی به همراه نداره

معایب کاشت ناخن فایبرگلاس

  • این مدل کاشت ناخن رو باید هر 2 هفته یکبار ترمیم کنید
  • کاشت ناخن فایبرگلاس به راحتی ترک میخوره و آسیب دیده میشه
  • قیمت بسیار بالایی داره و به عنوان گرانترین مدل کاشت ناخن شناخته میشه
  • این مدل کاشت ناخن برای افرادی که شکل ناخن نامناسب و آسیب دیده دارند مناسب نیست

کاشت ناخن فیبری

عکس کاشت ناخن با فایبر کلاس

کاشت ناخن به روش فیبر گیاهی

در انواع کاشت ناخن به روش گیاهی یا فیبر بدون استفاده از هرگونه مواد حساسیت زا تنها با گذاشتن الیافی طبیعی به عنوان تیپ که همانند کاغذهای بریده شده می باشد، به کاشت ناخن پرداخته می شود.

مواد کاشت ناخن فیبر مانند مواد ژله ای بوده اما دارای فرمولاسیونی متفاوت از مواد کاشت ژله ای ناخن می باشد همچنین پس از هر مرحله، باید دست را درون دستگاه UV قرار داده و به روش معمول سوهان کشی انجام شود.

10 - کاشت ناخن فرنچ یا فرنچ دائمی

در این شیوه از کاشت ناخن باید به وسیله پودر اکریلیک سفید یا ژل فشرده سفید در قسمت فرنچ ناخن، به ایجاد خط لبخندی زیبا و همچنین فرنچی عالی پرداخته و در انتها از پودر اکریلیک کلیر یا صورتی ملایم برای کاور نمودن تمامی صدف ناخن استفاده نمود، باقی سوهان کاری ها و همچنین بافرینگ و شاینیگ به حالت کلاسیک انجام می شود.


عکس کاشت فرنچ ناخن

عکس مدل ناخن فرنچ بسیار شیک و زیبا

جهت کسب اطلاعات کامل و جامع درباره نحوه انجام کاشت و طراحی فرنچ ناخن می توانید مقاله مرتبط با آن یعنی (فرنچ ناخن چیست؟) را مطالعه بفرمائید.

11 - کاشت ناخن بیبی بومر یا کاشت هایلایت (Baby Boomer nail extension)

این مدل کاشت ناخن که محبوبیت خیلی زیادی در بین خانمها دارد، از دو رنگ پودر یا ژل برای کاشت ناخن استفاده میشود و در نهایت ظاهری سایه روشن و حالتی از تنالیته فید شده ایجاد می نمائیم به طوری که مرز محو شدن این دو رنگ در یکدیگر قابل تشخیص نباشد به همین دلیل است که نام دیگر روش کاشت ناخن بیبی بومر را کاشت هایلایت نیز می خوانند.

از آن جایی که در این نوع خاص از کاشت ناخن، انتهای آن به رنگ خود ناخن تبدیل میشود و باعث میشود با رشد ناخن ها، طراحی بیبی بومر ناخن زیبایی خود را از دست نداده و بسیار طبیعی تر به نظر می رسد. نتیجه ای که به دست می آید، از هر نوع کاشت ناخن دیگری قطعا زیباتر است.

کاشت ناخن بیبی بومر

کاشت ناخن بیبی بومر یا هایلایت

نکات ایمنی بعد از کاشت ناخن

  • مراقبت کنید تا به ناخن های تان ضربه ای وارد نشود
  • با اجسام آلوده تماس نداشته باشید
  • در کارهای روزمره هنگام استفاده از مواد شوینده و آب تا حد امکان از دستکش استفاده کنید
  • از کار با مواد شیمیایی و حلال بدون دستکش خودداری کنید
  • چسب های ناخن مصنوعی معمولا حساسیت زا نیست، اما ممکن است بعضی افراد به مواد کاشت حساسیت داشته باشند که در آن صورت پوست آن ها دچار اگزما می شود و باید هر چه سریع تر کاشت ناخن را بردارند.
  • حضور در آب استخر و حوضچه های عمومی می تواند باعث تشدید امکان بروز بیماری های قارچی در ناحیه ناخن های کاشته شده شود.
  • بهتر است اگر از کاشت استفاده می کنید هر از چند گاهی به ناخن های خود استراحت داده و به روش های توصیه شده برای تقویت ناخن هایتان بپردازید.
  • حتما برای انجام کاشت یک متخصص کار بلد را انتخاب کنید که دقت لازم را به خرج داده و کاشت درست برایتان انجام دهد. چون هر چقدر هم که این عمل بی ضرر باشد ممکن است باعث رشد قارچ ها شود.
  • اگر برای مدت کوتاهی مثل چند شب می خواهید کاشت را امتحان کنید بهتر است از روش هایی مانند کاور کردن ناخن و یا ناخن مصنوعی سولار استفاده کنید.

پاک کردن کاشت ناخن

اگر از ناخنهای کاشته تان خسته شده اید نگران نباشید چرا که شاید فکر کنید تا ابد باید با همین ناخنها کنار بیایید اما اینطور نیست. به شما یاد خواهیم داد چطور کاشت ناخنتان را از بین ببرید.

1 - ساده ترین و در دسترس ترین ماده برای برداشتن کاشت ناخن استون 100 درصد است. اما مواد دیگری هم برای این کار در بازار موجود است. علاوه بر استون به سوهان ناخن و بافر ناخن و پولیش نیز احتیاج داریم.

2 - ابتدا در ظرف مانیکور یا هر ظرف دیگری که بتوانید دستتان را در آن قرار دهید مقداری استون بریزید. دستتان را طوریکه تمام ناخنهایتان در ظرف قرار گیرد، داخل ظرف بکنید و 6 تا 7 دقیقه نگه دارید.

سپس دستتان را بیرون آورده و با کلینکس روی ناخنتان را تمیز کنید و دوباره دستتان را درون استون قرار دهید. این کار را تا چندین مرحله انجام دهید تا زمانیکه بیشتر مواد کاشت از روی ناخنتان پاک شود.

3 - زمانیکه یک لایه نازک از مواد روی ناخن باقی ماند با استفاده از سوهان بقیه مواد را هم از بین ببرید و با بافر سطح ناخنتان را بکشید و با پولیش ناخن را برق بیاندازید. فراموش نکنید در پایان از تقویت کننده برای ناخنهایتان استفاده کنید مانند کرم های تقویت کننده ناخن.

پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
منظور از کاشت ناخن چیست؟
کاشت ناخن یک نوع آرایش و تزیین ناخن می باشد که در آن به چند طریق نوعی از مواد، به شکل ناخن مصنوعی روی ناخن طبیعی فرد با ماندگاری طولانی چسبانده می شود تا بشود از این طریق، ظاهری بلندتر و یکدست تر برای ناخنها به وجود آورد و در نتیجه زیبایی و جذابیت ناخنها و دستها رو افزایش داد.
عوارض کاشت ناخن چیست؟
کاشت ناخن به روش های مختلف انجام می شود و هرکدام ممکن است برخی از عوارض را از خود نشان دهند مانند تغییر رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، عفونت های قارچی، اگزمای تماسی، شل شدن ناخن ها، ترک و شکاف ناخن
تاریخ به روز رسانی : 1401/12/20
محصولات مرتبطمحصولات مرتبط
پرایمر کاشت ناخن ان بی آی حجم 15 میلی لیتر
پرایمر کاشت ناخن ان بی آی حجم 15 میلی لیتر
پودر کاشت ناخن پلیمری ان بی آی وزن 180 گرم
پودر کاشت ناخن پلیمری ان بی آی وزن 180 گرم
پلی ژل کاشت ناخن کلانا حجم 60 میلی لیتر
پلی ژل کاشت ناخن کلانا حجم 60 میلی لیتر
چسب ناخن مصنوعی جانسون مدل H5 حجم 5 میلی لیتر
چسب ناخن مصنوعی جانسون مدل H5 حجم 5 میلی لیتر
ضد قارچ ناخن ان بی آی مدل A.T.G حجم 15 میلی لیتر
ضد قارچ ناخن ان بی آی مدل A.T.G حجم 15 میلی لیتر
محلول لیکویید کاشت ناخن ان بی آی حجم 60 میلی لیتر
محلول لیکویید کاشت ناخن ان بی آی حجم 60 میلی لیتر
ژل تاپ شاین ناخن ان بی آی مدل p حجم 15 میلی لیتر
ژل تاپ شاین ناخن ان بی آی مدل p حجم 15 میلی لیتر
پالت پلاستیکی طراحی ناخن بسته 50 عددی
پالت پلاستیکی طراحی ناخن بسته 50 عددی
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد