این روزها والدین به دلیل مشغله کاری زیادی که دارند بیش از گذشته احتیاج به زمانی برای آرامش و استراحت کردن دارد، اما در صورتی که صاحب نوزاد کوچک باشند، این کار به نظر غیر ممکن می آید!
اما با وجود وسایل سرگرم کننده ای مانند جامپر کودک، والدین می توانند آنها را برای مدت کوتاهی (در حد 15 الی 20 دقیقه) به حال خود رها کنند تا نوزاد با جامپر سرگم شود و والدین بتوانند کمی استراحت کنند یا به کار دیگری مشغول شوند.
راهنمای خرید جامپر کودک زمینی و سقف
در این مقاله از طوطی کالا قصد داریم تا اطلاعاتی کامل درباره انواع جامپر کودک و مزایا و خطرات احتمالی استفاده از آن در اختیار شما عزیزان قرار دهیم و در انتها چند مدل از پرفروش ترین جامپر های کودک را معرفی کنیم تا در صورت علاقه مندی اقدام به خرید اینترنتی جامپر کودک بنمائید.
جامپر کودک چیست؟
جامپر کودک یکی از این لوازم سرگرم کننده برای کودکان و نوزادان است، آنها به کمک جامپر سرگرم می شوند، تاب می خورند و به بالا و پایین حرکت می کنند. این وسیله می تواند کودکان را برای مدت کوتاهی مشغول و سرگرم نگه دارد.
جامپر کودک یک صندلی نرم معلق دارد که کودک روی آن می نشیند و می تواند با فشار دادن انگشتان پای خود روی زمین، بالا و پایین بپرد. صندلی به کمک کش های لاستیکی محکمی به چهارچوب درب و یا در نوعی دیگر به اتصالات خود جامپر متصل می شود و امکان تاب خوردن را برای کودک فراهم می کند.
انواع جامپر کودک کدام است؟
جامپر کودک به طور کلی به سه نوع تقسیم بندی می شود:
-
نوعی از جامپر که شامل یک صندلی و کش های محکمی می شود که به چهار چوب درب متصل می شوند.
-
نوعی از جامپر که در آن یک صندلی به صورت معلق روی یک فنر قرار گرفته، معمولا با پارچه پوشانده می شود و دورتادور آن با اسباب بازی احاطه شده است.
-
جامپرهایی با قاب ساکن که نسبت به جامپر نوع اول ایمن تر هستند.
عکس جامپر کودک سقفی - تاب شورتی کودک
در چه سنی کودک می توانند از جامپر استفاده کنند؟
تا زمانی که ثبات گردن و کنترل سر ایجاد نشده باشد، نوزادان را نباید در جامپر قرار داد. اکثر نوزادان در سن پنج تا شش ماهگی کنترل کامل سر را به دست می آورند، بنابراین استفاده از جامپر در شش ماهگی کودک ایمن است.
وقتی بچه ها می توانند به تنهایی بنشینند یا به حداکثر وزن توصیه شده برای استفاده از جامپر که معمولاً ۱۱ کیلو است برسند، دیگر نباید آن ها را در جامپر قرار داد.
کودک چقدر می تواند در جامپر بماند؟
متخصصان پیشنهاد می کنند که نوزادان نباید بیش از 15 الی 20 دقیقه و بیش از دو مرتبه در روز داخل جامپر قرار بگیرند، چون مطالعات نشان داده استفاده بیش از حد از جامپر می تواند راه رفتن کودک را به تاخیر بندازد.
همچنین صندلی جامپر باسن نوزاد را در وضعیتی نگه می دارد که می تواند بر رشد طبیعی لگن او تأثیر بگذارد. کودکان نیاز به کشف دنیای خود به صورت طبیعی دارند. بنابراین این فرصت را باید تا حد ممکن و تحت نظارت، در اختیار آن ها قرار داد.
عکس جامپر کودک زمینی موزیکال
مزایای استفاده از جامپر برای کودکان
هر والدینی برای انجام کارهای روزمره یا استراحت، به زمان احتیاج دارند و جامپر کودک راهی عالی برای سرگرم کردن کودکان هستند.
اکثر نوزادان از پرش در یک جامپر لذت می برند و این وسیله دقیقا همان جایی است که می توان برای چند دقیقه نوزاد را ترک کرد اما هرگز فراموش نکنید که اعتدال را در این موضوع رعایت کنید.
مضرات استفاده از جامپر برای کودکان
همانطوری که اشاره شد جامپرها برای مدت کوتاهی (15 الی 20 دقیقه، دو بار در روز) برای کودک بسیار سرگرم کننده هستند اما در صورت استفاده طولانی مدت یا مکرر، برای رشد طبیعی اسکلتی و عضلانی کودک خوب نیستند.
خطرات احتمالی استفاده از جامپر کودک شامل موارد زیر است:
-
نوزاد به چارچوب در می خورد، انگشتانش را فشار می دهد یا به پشت خم می شود و می افتد.
-
خرابی مکانیکی دستگاه
-
یک خواهر یا برادر بزرگتر که مشغول بازی است و به طور تصادفی جامپر را هل می دهد.
خرید اینترنتی انواع بهترین مدلهای جامپر کودک با قیمت مناسب از دیجی کالا
سخن آخر
استفاده از جامپر برای کودک می تواند برای لحظاتی او را سرگرم کند و به شما این فرصت را بدهد تا لحظاتی را استراحت کنید. اما فراموش نکنید که استفاده از این وسیله درست همانند سایر لوازم کودکان و نوزادان، احتیاج به رعایت کردن نکات ایمنی و مراقبتی به هنگام استفاده است که بسیار مهم است تا نسبت به آن ها آگاهی داشته باشید.
علاوه بر جامپر کودک، تاب کودک نیز یکی از وسایل سرگرم کننده و پر طرفداری است که می توانید آن را برای کودک تان تهیه کنید تا فرزند دلبندتان لحظات شاد و آرامی در خانه سپری کنند، جهت کسب اطلاعات بیشتر و راهنمای خرید تاب کودک خانگی به مقاله مرتبط (خرید تاب کودک خانگی) مراجعه نمائید.