یکی از معضلات افراد برای حضور در اجتماع، بوی بد دهان است. بد بو بودن دهان هم برای خود فرد و هم برای اطرافیانش آزار دهنده است.
کسی که دهانش بوی نامطبوع دارد از حرف زدن خجالت می کشد. سعی می کند بیشتر اوقات ساکت باشد و یا موقع حرف زدن جلوی دهانش را بگیرد. در عوض داشتن دهانی خوشبو، نقش بسیار مهمی در روابط عمومی شما خواهد داشت. زمانی که دهانتان بد بو می شود، خوشبو کننده دهان اولین چیزی است که با عجله و سراسیمه به دنبالش می گر دید.
بنابراین ما در این مطلب از طوطی کالا قصد دارم تا شما را با انواع خوشبو کننده دهان و فواید و مضرات آنها آشنا کنیم و در انتها چند نمونه از پرفروش ترین و معروف ترین برندهای تولید کننده خوشبو کننده های دهان و دندان خدمت تان معرفی کنیم، پس با ما در ادامه همراه باشید.
راهنمای خرید خوشبو کننده دهان و دندان
خوشبوکننده دهان چیست؟
خوشبو کننده ها (breath freshener) از محصولات بهداشت دهان و دندان هستند که بلافاصله پس از مصرف بوی نامطبوع را از بین می برند و نفس شما را تازه می کنند.
این محصولات بصورت قرص، اسپری و آبنبات خوشبو کننده دهان در دسترس هستند. اما در کنار استفاده از آنها باید ابتدا علت بوی بد دهان را شناسایی کنید تا بتوانید برای همیشه از شر آن خلاص شوید.
خوشبو کننده های دهان به چه صورتی تولید می شوند؟
همانطوری که در قسمت قبل اشاره شد خوش بو کننده های به صورت قرص خوشبو کننده دهان (معمولا برای حالتی که علت بوی بد دهان از معده فرد باشد)، به صورت اسپری خوشبو کننده دهان (در مواقعی که نیاز به خوشبو کردن دهان به صورت سریع و فوری داریم، البته ماندگاری کمتری نسبت به قرص دارد!) و به صورت آبنبات خوشبو کننده تولید می شوند.
عوامل ایجاد کننده بوی بد دهان
1 - رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان
باکتری ها، ذرات مواد غذایی باقی مانده بین دندان ها را تجزیه می کنند و باعث ایجاد بوی بد و منزجر کننده ای می شوند.
در مدت زمانی است که دهان برای زمانی طولانی مثل زمان خواب فعالیت نکرده و فرصت مناسبی برای تجمع باکتری ها و ایجاد بوی بد دهان به وجود آورده است. استفاده از دهانشویه، نخ دندان و مسواک می تواند این مشکل را براحتی حل کند.
2 - مصرف برخی از مواد غذایی و ادویه جات فراوان
مصرف برخی مواد غذایی مانند سیر، پیاز، قهوه، گوشت، آبمیوه، نوشابه گازدار و ... نیز باعث بروز این مشکل می شود.
بد بو بودن دهان باعث آزار دیگران خواهد شد
3 - سیگار کشیدن
مصرف دخانیاتی مانند سیگار و قلیان می تواند سبب خشکی مخاط و دهان و ایجاد بوی بد به هنگام تنفس شود.
4 - خوابیدن با دهان باز و مصرف برخی داروها
5 - ابتلا به برخی بیماری ها
مانند عفونت سینوس ها، برونشیت مزمن، عفونت مجاری تنفسی فوقانی، سنگ لوزه، رفلاکس معده، دیابت و …
خیلی از افراد حتی با رعایت موارد بهداشتی نیز از بوی بد دهان و بدن خود ناراضی هستند. بوی بد دهان باعث ایجاد حس خجالت و کاهش اعتمادبه نفس و کاهش حضور افراد در اجتماع می شود.
6 - خشکی دهان
خشکی دهان زمانی رخ می دهد که بزاق به اندازه کافی در دهان تولید نشود. خشکی دهان ممکن است باعث بروز بوی بد دهان شود. از دلایل خشکی دهان میتوان به مشکلات غدد بزاقی، خوابیدن با دهان باز و استفاده از داروهای خاصی همچون فشار خون و مجاری ادراری اشاره کرد.
علل خشکی دهان و زبان
چه بخوریم که دهانمان خشک نشود؟
برای پیشگیری از خشک شدن دهان، هیدراته بودن بدن ضروری است. برای هیدراته نگه داشتن بدن موارد زیر را در نظر داشته باشید.
-
مصرف کافی آب در طول روز را فراموش نکنید.
-
اگر خشکی دهان شما به دلیل خوابیدن با دهان باز در طول شب است، میتوانید از دستگاه بخور برای حفظ رطوبت فضا استفاده کنید.
-
مصرف آنتی هیستامین، کافئین و الکل را محدود کنید.
-
محصولاتی مانند آدامس، محلول های شستشوی دهان و برخی اسپری های دهان به تولید بیشتر بزاق دهان کمک می کنند.
7 - مشکلات لثه و دندان
در صورتی که پلاک های دندانی به طور مرتب توسط مسواک جدا نشوند کنار هم جمع شده و جرم دندان ایجاد می شود که به راحتی با مسواک جدا نمی شوند. تجمع جرم باعث تجمع باکتری ها و باقی مانده غذا نیز می شود که در نهایت باعث بوی بد دهان می شود.
8 - ارتودنسی و پروتزهای متحرک
در مورد ارتودنسی، بقایای غذا در اطراف سیم ها جمع می شود و اگر خوب تمیز نشوند، محل پرورش باکتری ها می شوند که در نتیجه بوی بد دهان می دهند، در حالی که دندان های مصنوعی بزرگ و مناسب برای فرد منجر به ظهور عفونت و زخم در دهان می شود که به نوبه خود بوی نامطبوعی را به دهان می دهد.
عکس دندان ارتودنسی و علل ایجاد بوی بد دهان
مزیت های خوشبوکننده دهان
-
قرص های خوشبوکننده با توجه به خواصی که دارد، به پیشگیری از پوسیدگی دندان کمک می کند و باعث مقاومت مینای دندان نیز می شود.
-
قرص ها و خوشبوکننده های دهان هم چنین باعث خنکی دهان شده و حس طراوت و تازگی خوشایندی را در شما ایجاد می کند.
-
مصرف خوشبوکننده دهان باعث ایجاد انگیزه ایی بالا در افراد جهت مراقبت بیشتر و بهتر از دهان، دندان ها و لثه ها می شود.
مضرات استفاده از خوشبو کننده های دهان
خوشبو کننده های دهان خیلی سریع تاثیر می گذارند و مشکلتان را حل می کنند اما بی ضرر نیستند. برای این محصولات سه ضرر بزرگ می توان در نظر گرفت.
کمک کوتاه مدت: خوش بو شدن دهان با کمک آن ها در عرض مدت زمان کوتاهی رخ می دهد اما تاثیرشان فرار و کوتاه مدت است. فقط ۱-۴ ساعت دهانتان را مطبوع می کنند و راه درمان قطعی برای مشکلتان نیستند.
خشک کردن دهان: اکثرشان حاوی درصدی الکل هستند. از این رو استفاده زیاد از آن ها موجب خشکی دهان می شود. باکتری های تولید کننده بوی بد نیز در این شرایط فعال می شوند و مشکل را بدتر می کنند.
تسریع رشد باکتری های مضر : وقتی ذرات غذا در دهان باقی می مانند باکتری ها به سراغشان می روند و در اثر فعالیتشان بوی آزار دهنده ای ایجاد می شود. از طرفی وقتی از خوشبو کننده دهان حاوی قند استفاده کنید غذای لازم برای فعالیت این باکتری ها را فراهم می کنید.
عکس ایجاد بوی بد دهان هنگام حرف زدن
بهترین برندهای تولید کننده خوشبو کننده دهان
از معروف ترین برند ها تولید کننده محصولات خوشبو کننده دهان و دندان می توان یه موارد زیر اشاره کرد:
-
برند های وی وان (Vi-one)
-
فروستی (Frostie)
-
اپی مکس (Epimax)
-
کامپاس Compass
-
کولمیت Coolmint
-
سیم سیم simsim
خوشبو کننده کامپس
خوشبوکننده دهان کامپس در طعم های مختلف (نعناع، نعناع فلفلی، انگور فرنگی و غیره) به بازار عرضه شده است. در این محصول از شیرین کننده مصنوعی آسه سولفام به جای شکر استفاده شده است. تا علاوه بر بی ضرر بودن برای دندان، برای افراد مبتلا به دیابت نیز قابل مصرف باشد.
از این محصول می توان به صورت روزانه و درهر زمانی استفاده کرد. حجم کوچک و بسته بندی این محصول به گونه ای است که به راحتی می توان آن را درون کیف و حتی جیب لباس حمل کرد. خوشبو کننده دهان که به جرات می توان گفت با کیفیت ترین و متنوع ترین خوشبو کننده در جهان است که طرفداران بسیاری را در سرتاسر دنیا دارد.
خرید اینترنتی انواع خوشبو کننده دهان و دندان با قیمت ارزان و ماندگاری بالا
خوشبو کننده دهان وی وان
قرص خوش بوکننده دهان وی وان در طعم های مختلف، یکی از بهترین انتخاب ها برای تازه کردن نفس و طعم دهان است. این قرص بوی بد دهان را از بین برده و احساس خنکی و تازگی در دهان ایجاد می کند. استفاده از این قرص جویدنی، نه تنها برای افراد عادی بلکه برای افراد سیگاری نیز بسیار مناسب است.
ماندگاری طعم و رایحه ی این قرص به خصوص بعد از شست وشوی دهان، نسبتا زیاد است. بسته بندی آن کوچک بوده و به راحتی قابل حمل درون جیب یا کیف است و به صورت کشویی باز و بسته می شود. از مزایای بسیار مهم این محصول بدون قند بون آن و قابلیت استفاده برای افراد دیابتی و غیردیابتی است.
عکس خوشبو کننده دهان وی وان
خوشبو کننده سیم سیم
قرص خوشبو کننده دهان سیم سیم با طعم و عطر میوه ای ماندگار در دهان، مجاری تنفسی شما را خوشبو می کند و به جهت داشتن ترکیبات موثره منتول و ویتامین C در رفع عوارض ناشی از سرماخوردگی نظیر گرفتگی بینی و مجاری تنفسی و التهاب گلو کمک قابل توجهی می کند.
عکس خوشبو کنند دهان سیم سیم
ترکیبات: شکر، گلوکز، ویتامین ث، ماده موثره نعنا (منتول)، اسید سیتریک، صمغ عربی، اسانس میوه ای، استئارات منیزیم، واکس کارنوبا، رنگ مجاز خوراکی. مصرف این فرآورده غذایی برای بزرگسالان و کودکان بالای 5 سال توصیه می شود.
برای طریقه مصرف قرص خوشبو کننده دهان سیم سیم شما می توانید آن را از زیر زبان خود بگذارید و به مرور شروع به مکیدن آن کنید تا در دهانتان حل شود.
خوشبو کننده دهان Frostie
خوشبو کننده دهان Frostie یک خوشبو کننده دهان خارجی و محصولی از کشور انگلستان است. اسپری خوشبو کننده Frostie یکی از انواع بهترین اسپری خشک کننده دهان در بازار ایران است. این خوشبو کننده دهان خارجی دارای زایلیتول است که یک شیرین کننده طبیعی است و مصرف آن خیلی به دهان و دندان ضرر نمی زند.
فهرست پرفروش ترین مدلهای خوشبو کننده دهان با خرید اینترنتی