منو

بهترین مارک دریل پیچ گوشتی برقی کدام است؟

انواع دریل پیچ گوشتی

دریل های پیچ گوشتی با توجه به استفاده و کاربرد این ابزار در خانه و مصارف صنعتی به صورت کلی به دو نوع تقسیم می شوند. مهم ترین تفاوت این دو نوع در کاربرد و عملکرد آن ها دیده می شود که در ادامه مرور می کنیم.

دریل پیچ گوشتی برقی

این دریل مانند سایر دریل ها با استفاده از برق کار می کند و جهت مصارف مختلف از جمله سوراخ کاری و باز و بسته کردن پیچ استفاده می شود. در این دریل امکان حرکت چرخشی ساعت گرد و پادساعت گرد، کنترل سرعت و کنترل گشتاور که جلوتر با آنها آشنا خواهیم شد، فراهم است.

پیچ گوشتی برقی

راهنمای خرید دریل پیچ گوشتی برقی

دریل ایمپکت (ضربه ای)

نمونه ای از دریل که در دو نوع برقی و شارژی آن کاربرد بسیار زیادی در صنایع چوب دارد. بستن پیچ های بلند در چوب های سخت به آسانی توسط این دریل انجام می شود. به این نوع از دریل ها ضربه زن نیز می گویند که امکان بستن هر پیچی را دارند. نحوه کار این ابزار بدین صورت است که همزمان با چرخش مته ضربه های چکشی به پیچ وارد می شود.

دریل پیچ گوشتی در انواع شارژی

با پیشرفت تکنولوژی دریل های شارژی از نوع پیچ گوشتی نیز ارائه شده است. مدل های شارژی این محصولات با قابلیت حمل، انعطاف پذیری، اندازه مناسب، نداشتن مشکلات سیم و استفاده در هر زمانی حتی هنگام عدم وجود برق از محبوبیت بالایی برخوردار شدند. این دریل ها در مصارف خانگی نیز جایگزین دریل های قدیمی تر شده اند.

پیشنهاد مطالعه : راهنمای خرید پیچ گوشتی شارژی

پیچ گوشتی شارژی

عکس پیچ گوشتی شارژی با قابلیت سوراخ کاری

پیچ گوشتی برقی چیست؟

پیچ گوشتی برقی Screw gun نام ابزاری است شبیه به دریل که برای باز یا بسته کردن پیچ ها به کار می رود. پیچ گوشتی برقی ابزاری فوق العاده در انجام باز و بسته کردن انواع پیچ است. این دستگاه که عملکردی مشابه پیچ گوشتی معمولی دارد، تفاوت های بنیادی در این کار ایجاد کرده است. سرعت بالای انجام کار و عدم نیاز به اعمال انرژی بسیار از طرف شما برای باز و بسته کردن پیچ، مواردی است که کمک شایانی به کاربر می کند.

انواع پیچ گوشتی برقی

پیچ گوشتی برقی سه نظام دار

این نوع پیچ گوشتی در قسمت ابزارگیر خود دارای سه نظام یا چاک است و شباهت بیشتری به دریل های معمولی دارد. عموما سه نظام این ابزارها ظرفیت 10 میلی متری داشته و در قسمت پشت خود دارای ترکمتری برای اندازه گیری گشتاور محصول هستند.

عموم پیچ گوشتی برقی های سه نظام دار امکان اتصال سری های سوراخکاری و مته های مختلف را نیز داشته و به عنوان دریل پیچگوشتی شناخته می شوند. سَری های سوراخکاری و پیچکاری موجود در بازار عمدتا از متریال کروم وانادیوم و یا تیتانیوم هستند. آلیاژ تیتانیوم نسبت به کروم وانادیوم از استحکام و طول عمر بیشتری برخوردار است. به همین نسبت قیمت سری های تیتانیوم بالاتر از سری های کروم وانادیوم است.

عکس پیچ گوشتی سه نظام دار

عکس پیچ گوشتی برقی سه نظام دار

پیچ گوشتی برقی کلاچی

این نوع از پیچ گوشتی برقی ها مجهز به کلاچ هستند. عملکرد کلاچ به صورتی است که در هنگام کامل بسته شدن پیچ، از ورود فشار مضاعف بر پیچ و دستگاه جلوگیری می کند. کیفیت این نوع پیچ گوشتی با پیچ گوشتی برقی سه نظام دار برابری می کند و مهم ترین تفاوت آنها در امکان اتصال متعلقات دیگر به ابزار برای سوراخکاری است که در نمونه های سه نظام دار این قابلیت وجود داشته و در نمونه های کلاچ دار نیست.

دریل پیچ گوشتی ضربه ای

نمونه ای دیگر از دریل های پیچ گوشتی، مدل ضربه ای است که در هر دو مدل برقی و شارژی طراحی شده و برای استفاده در صنایع مختلف به ویژه صنایع چوبی کاربرد دارد. پیچاندن پیچ با طول بلند به خصوص در چوب های سفت مانند نارون، زبان گنجشک و ... نیاز به قدرت بیشتری دارد که این توانایی و عملکرد مثبت را می توان از دریل پیچ گوشتی های مدل ضربه ای مشاهده کرد.

این دریل ها هر نوع پیچی را بر انواع مختلفی از سطوح با توانایی منحصربه فرد خود یعنی قابلیت پیچاندن و ضربه زدن چکشی به صورت همزمان می بندند.

تفاوت پیچ گوشتی برقی با دریل

پیچ گوشتی برقی و دریل جزو ابزارآلات برقی پرکاربرد به شمار می روند که از نظر ظاهری با یکدیگر شباهت زیادی دارند. با این وجود تفاوت اساسی دریل و پیچ گوشتی برقی در قدرت و گشتاور میان این دو ابزار است.

پیچ گوشتی های برقی با توجه به وظیفه ای که دارند، نسبت به دریل های معمولی قدرت و گشتاور بسیار کمتری دارند. باز و بسته کردن انواع پیچ، کار سبک و یکنواختی است که پیچ گوشتی برقی به خوبی از عهده آن بر می آید. برخلاف این موضوع، دریل توانایی انجام کارهای سنگین تری را دارد.

تفاوت پیچ گوشتی برقی و دریل

تفاوت بین پیچ گوشتی برقی و دریل

از دیگر تفاوت های مهم میان انواع پیچ گوشتی برقی و دریل وزن آنهاست، زیرا روی راحتی کاربری این ابزارآلات اثر می گذارد. هرچه موتور ابزار قوی تر باشد، به طبع وزن بیشتری هم دارد. به دلیل اینکه دریل ها از موتورهای قدرتمندی بهره مند هستند، وزن بیشتری نسبت انواع پیچ گوشتی برقی دارند.

از دیگر مهمترین تفاوت های بین این دو ابزار، وجود سه نظام در دریل و عدم وجود آن در برخی از مدل های پیچ گوشتی است. دریل های معمولی قابلیت تعویض مته دارند، اما برخی از مدل های پیچ گوشتی از این ویژگی محروم هستند.

اجزای دریل پیچ گوشتی

این کالا از اجزای بسیاری نظیر موتور، گیربکس، چکش، سندان، مته پیچ گوشتی، شاسی با قابلیت کنترل سرعت، باطری، چراغ LED، سه نظام و غیره تشکیل شده است که در این مقاله مهم ترین اجزا آن را بررسی می کنیم.

  • موتور: از اجزای بسیار مهم در این ابزار همراه با گیربکس است. موتورها تعیین کننده قدرت و سرعت هستند.
  • سه نظام: یکی از مهمترین قطعات به کار رفته در دریل پیچ گوشتی است که با نگه داشتن مته و انتقال نیرو عملکرد پیچ گوشتی را کامل می کند.
  • مته: قطعه ای بسیار مهم که با سطوح مختلف جهت ایجاد شکاف در تماس است. این قطعه در اندازه و جنس های مختلف موجود است.
  • دیمر یا محرک کنترل سرعت: دیمر که به عبارت دیگر به آن کنترل گر سرعت نیز گفته می شود همانطور که از اسم آن پیدا است وسیله ای جهت کنترل ولتاژ قطعات الکترونیکی است. دیمر، میکروسوئچ یا کلیدی است که با فشردن و رها کردن آن سرعت کم و زیاد می شود.
  • کلاچ: کلاچ نیز از دیگر قطعات مهم است که مانع از انتقال یک باره نیروی گشتاور به مته می شود. به عبارتی کلاچ وظیفه تنظیم کردن نیروی گشتاور را به عهده دارد.
  • منبع تغذیه: قسمتی بسیار مهم که وظیفه تامین نیروی برق دریل های پیچ گوشتی را بر عهده دارد. در نوع شارژی اغلب از باتری های لیتیومی استفاده می شود.
  • چراغ LED: تعبیه چراغ های LED بر روی این ابزارها شما را در محیط های تاریک نیز یاری خواهد کرد. قادر خواهید بود حتی بدون برق با دریل های پیچ گوشتی شارژی به فعالیت خود ادامه دهید.

پیچ گوشتی برقی

عکس بستن پیچ توسط پیچ گوشتی برقی

زمان استفاده از پیچ گوشتی برقی حتما نکات زیر را رعایت کنید

  • همان طور که قبلاً توضیح داده شد هیچ وقت از حالت دریل برای بستن پیچ استفاده نکنید. توانایی دستگاه را بشناسید و از آن ابزار، کار بیشتر از توانش نخواهید.
  • برای باز و بست پیچ با درجه های سفتی مختلف از گشتاور مناسب استفاده کنید.
  • برای حمل و نقل پیچ بند شارژی در جابجایی های خارج از کارگاه از کیف حمل استفاده کنید که در خیلی از انواع به همراه دستگاه فروخته می شود. (برای جلوگیری از ضربه خوردن).
  • از ریختن مایعاتی نظیر آب و روغن و غیره بروی پیچ بند شارژی به خصوص موتور و منافذ آن جلوگیری کنید و اگر این اتفاق افتاد قبل از استفاده مجدد این مواد را با سشوار با فشار باد یا دستمال یا آفتاب خشک کنید تا باعث اتصالی نگردد.
  • حالت چکش در انواعی که این حالت را دارند برای سوراخ کاری های سنگین ساخته نشده. برای سوراخ کاری سنگین از دریل های مخصوص و بتون کن که دارای مکانیسم مقاوم در برابر سوراخ کاری های سنگین در دیوار هستند استفاده کنید.
  • در فواصل زمانی مناسب توسط هوای فشرده کل دستگاه و به خصوص موتور آن را باد گیری کنید و در صورت نبود کمپرسور از پارچه و فرچه هم می توان استفاده کرد.
  • یکی از پارامترهای بسیار مهمی که در تکنیکال دیتا قید می شود حداکثر قطر مته قابل استفاده در دستگاه هست و معمولاً برای سه ماده چوب و فلز و بتن حداکثر قطر مته قابل استفاده تعیین می گردد. استفاده مته با قطر بیش از مقدار پیشنهاد شده سازنده، باعث کوتاه شدن عمر دستگاه می گردد.
  • از وارد کردن ضربه شدید به دستگاه خود داری نمایید. برای کار در ارتفاع برخی از برندها مدل هایی را ساخته اند که در برابر پرت شدن احتمالی و این گونه ضربه ها مقاوم اند.
  • هیچ ابزاری را بدون بررسی و یا مشاوره کارشناسی خریداری نکنید اگر قبل از خرید کمی وقت اختصاص دهید مطمئناً پشیمان نخواهید شد.

بهترین مارک پیچ گوشتی برقی

دریل پیچ گوشتی در برند ها و مدل های بسیار زیادی تولید می شود. این دستگاه دارای کاربرد های زیادی می باشد و همین موضوع باعث فروش فوق العاده آن در بازار ابزارآلات صنعتی شده است. پر فروش بودن این دستگاه دلیلی شد تا این پیچ گوشتی برقی در برند های مختلف تولید و وارد بازار شود.

پیشنهاد می کنیم قبل از خرید پیچ گوشتی برقی یا شارژی ابتدا با بهترین برندهای تولید کننده این دستگاه آشنا شوید تا راحت تر مدل منتاسب با نیاز خود را خریداری کنید. بهترین و مشهور ترین برند های تولید کننده این دستگاه شامل موارد زیر هستند:

پیچ گوشتی برقی برند رونیکس

برند رونیکس یکی از شناخته شده ترین برند های تولید کننده ابزارآلات برقی در ایران می باشد. این برند سالیان سال است که در کشور ایران فعالیت کرده و فعالیت خود را با وارد کردن محصولات خارجی به داخل کشور و عرضه کردن آن ها به بازار آغاز کرد.

پیچ گوشتی برقی رونیکس

پیچ گوشتی برقی رونیکس

این برند یکی از برترین تولیدکنندگان دریل پیچ گوشتی نیز به حساب می آید. قیمت محصولات برند رونیکس نسبت به بسیاری از برند ها مناسب تر و به صرفه تر بوده و این موضوع باعث فروش بیشتر آن در بازار ایران و بین الملل شده است.

بهترین مدل های پیچ گوشتی برقی برند رونیکس شامل موارد زیر می باشند:

  • مدل Ronix 8526
  • مدل Ronix 8500
  • مدل Ronix 8505

پیچ گوشتی برقی برند بوش

یکی دیگر از برند های معروف و محبوبی که در حوزه تولید ابزارآلات برقی فعالیت می کند برند بوش می باشد. حتما نام برند بوش به گوش شما خورده است. این برند شهرت بسیار زیادی در دنیا داشته و آن را به عنوان بهترین برند ابزارآلات برقی می شناسند. برند بوش یک برند آلمانی بوده و در حوزه های مختلفی فعالیت می کند.

شرکت بوش یکی از بهترین تولید کنندگان دریل ها و پیچ گوشتی شارژی و برقی می باشد. اگر محدودیت بودجه برای خرید دریل پیچ گوشتی در نظر نگرفته اید پیشنهاد ما خرید دریل های این برند است.

شاید نیاز به خرج کردن هزینه های بیشتری داشته باشید؛ اما پس از خرید محصولات این برند دیگر به خرید دوباره این ابزارها نیازمند نخواهید شد. زیرا کیفیت تولید آن ها به اندازه ای بالا است که شما را از دیگر برندها بی نیاز می کنند.

پیچ گوشتی برقی بوش

پیچ گوشتی برقی بوش

بهترین مدل های پیچ گوشتی برقی برند بوش شامل موارد زیر هستند:

  • مدل GSR 1000 Professional
  • مدل GSB 120-LI
  • مدل GSB 180-LI
  • مدل 9919DC
  • مدل 9012SC PLUS
  • مدل 9918 Sc

برند ماکیتا

برند ماکیتا از شناخته شده ترین برند ها در حوزه تولید ابزارآلات برقی می باشد. فرقی نمی کند که دریل می خواهید یا دستگاه فرز. این برند تمامی ابزارآلات برقی را در کشور چین با کیفیت بسیار بالایی تولید می کند. تمامی محصولات این برند ویژگی های منحصر به فردی دارند که موجب شده محبوبیت آن ها در سطح بازار بیشتر شود.

برند ماکیتا از بهترین تولیدکنندگان پیچ گوشتی برقی نیز است. این برند توانسته با استفاده از تکنولوژی های بروز و بهترین مهندسان سرتاسر دنیا محصولاتی شگفت انگیز را وارد بازار کند.

بهترین مدل های دریل پیچ گوشتی برند ماکیتا شامل موارد زیر می باشند:

  • مدل XFD131
  • مدل XPH102
  • مدل XDT131

پیچ گوشتی برقی برند هیوندای

نام هیوندای را تقریبا همه ما می شناسیم. شرکت هیوندای یکی از بزرگ ترین شرکت های تولیدکننده انواع محصولات خودرویی، ابزارآلات برقی و… می باشد. اگر به دنبال برندی با کیفیت که قیمتی به صرفه نیز دارد هستید پیشنهاد ما خرید از برند هیوندای می باشد.

شما می توانید بهترین دریل های پیچ گوشتی شارژی و برقی را از این برند خریداری کنید. بسیاری از افراد هستند که از دریل های این برند استفاده کرده و رضایت کامل را از این دستگاه ها دارند.

پیچ گوشتی برقی هیوندای

پیچ گوشتی برقی هیوندای

بهترین دریل های پیچ گوشتی برقی برند هیوندای شامل موارد زیر می باشند:

  • مدل HP7228
  • مدل HP284
  • مدل SD-362

پیچ گوشتی برقی برند کرون

برند کرون که یکی از مشهورترین برند های خارجی در حوزه تولید و طراحی پیچ گوشتی شارژی و برقی می باشد، دارای محصولات فوق العاده ای در سبد محصولات خود است. این برند شهرت زیادی در بازار داشته و محصولات شارژی آن محبوبیت زیادی در بازار دارند.

اگر می خواهید با بودجه ای متوسط دریل یا پیچ گوشتی شارژی با کیفیت و قدرتمندی خریداری کنید پیشنهاد ما خرید محصولات برند کرون می باشد. دریل پیچ گوشتی برند کرون اندازه کوچکی دارد که جابجایی را راحت تر کرده و دست های شما را خسته نمی کند.

بهترین دریل های پیچ گوشتی برند کرون شامل موارد زیر هستند:

  • مدل CT21082HQ-2 B
  • مدل CT21053
  • مدل CT21072HQX

برند توسن

شاید فکر کنید که برند توسن یکی از برندهای مشهور خارجی است. اما برخلاف تفکر بسیاری از افراد برند توسن یک برند ابزارآلات برقی و دستی می باشد که به عنوان یک برند ایرانی شناخته شده و محصولات خود را در کشور چین تولید می کند.
اگر به دنبال پیچ گوشتی برقی با کیفیتی هستید که قیمت پایینی نیز داشته باشند می توانید این برند را در اولویت های خود قرار دهید.

بهترین مدل های پیچ گوشتی برقی و شارژی برند توسن شامل موارد زیر هستند

  • مدل 9919DC
  • مدل 9012SC PLUS
  • مدل 9918 Sc

برند کنزاکس

برند کنزاکس را می توان یکی از برند های مهم در زمینه تولید ابزارآلات برقی نامید. این برند یک برند ایرانی بوده و به دلیل کیفیت بالا توانسته محبوبیت زیادی را در بین مشتریان ایرانی و خارجی پیدا کند. این برند به دلیل شهرت بالایی که در ایران دارد می تواند انتخاب مناسبی برای حمایت از تولید داخلی باشد.

پیچ گوشتی برقی گنزاکس

پیچ گوشتی برقی کنزاکس

برند کنزاکس همینطور یکی از بهترین برند های تولیدکننده پیچ گوشتی برقی یا شارژی می باشد. می توانید با بررسی انواع مدل های دریل پیچ گوشتی این برند دریل مورد نیاز خود را خریداری کنید.

بهترین پیچ گوشتی شارژی برند کنزاکس شامل موارد زیر می باشند: مدلKDD-1230 و مدلKDD-1280

برند آروا

برند آروا یکی از مشهورترین برند های ایرانی در حوزه ابزارآلات برقی می باشد. این برند به تازگی در تلویزیون به شکل گسترده تبلیغ شده و همین موضوع باعث افزایش چشمگیر فروش آن شده است. برند آروا به دلیل استفاده از روش های جدید و بروز توانسته ابزار های جدید را با کمک تکنولوژی روز دنیا به شکلی حرفه ای و بهینه تولید کند.

بهترین مدل های دریل پیچ گوشتی برند آروا شامل موارد زیر می باشند: مدل ۵۳۵۰ - مدل ۵۳۵۱ - مدل ۵۳۵۲

هنگام خرید بهترین پیچ گوشتی برقی چه نکاتی در نظر بگیریم؟

برای خرید یک دریل پیچ گوشتی برقی خوب، حتماً تا به حال به بررسی چند نمونه در این زمینه پرداخته اید و حسابی کلافه و سردرگم شده اید! ممکن است با برخی ویژگی ها و اصطلاحات مواجه شده باشید ولی استاندارد مورد نیاز خود را ندانید. مثلاً سه نظام مورد نیاز من باید چند میلیمتری باشد؟ یا اینکه قابلیت چکشی چیه و به چه درد می خوره؟ وزن دستگاه، امکاناتی مثل LED و یا مواردی از این دست چطور؟!

1 - سه نظام و اندازه مناسب آن

شاید به جرأت به توان گفت اولین و مهم ترین بخشی که باید در انتخاب دریل مناسب به آن توجه کنیم، سه نظام است. سه نظام به زبان ساده، قطعه ای است که انواع مته و سَری ها بر روی آن بسته می شوند تا عمل دریل یا همان سوراخکاری انجام شود.

سه نظام ها معمولاً در اندازه های رایج ۶.۵ میلیمتر، ۱۰ میلیمتر و ۱۳ میلیمتر ساخته می شود. این اعداد معمولاً برحسب اینچ یا میلیمتر بروی سه نظام حک شده است. این اعداد به معنای حداکثر قطر مته مورد استفاده است. مثلاً در سه نظام ۱۰ میلیمتر از مته های ۱۰ میلیمتر و کوچکتر می توان استفاده کرد.

سه نظام ها در دو نوع آچارخور و اتوماتیک (خودکار) تولید می شوند. تفاوت این دو، در نوع بسته شدن آن ها است. در واقع برای باز و بسته کردن مته ها در سه نظام آچاری به یک آچار مخصوص نیاز است که اغلب همراه خود دریل می باشد. اما در سه نظام خودکار به این ابزار نیازی نیست و این کار به آسانی با دست صورت می گیرد. سه نظام اتومات نسبت به آچاری، کارکرد آسان تری دارد. اما به گفته حرفه ای ها! گیرایی و محکم شدن مته در سه نظام آچاری بهتر صورت می گیرد.

سه نظام در پیچ گوشتی برقی

عکس سه نظام در اندازه و سایز های مختلف

اندازه مناسب سه نظام

با این توضحیات معمولاً سه نظام های اتومات و اندازه ۱۰ میلیمتر برای استفاده های خانگی، کار در منزل و اموری که تعویض سریع مته ها را می طلبد، مناسب هستند. دریل های با سه نظام ۱۳ میلیمتر نیز برای کارهای سنگین تر و کارگاهی انتخاب بهتری هستند. سه نظام های کوچکتر مانند ۶.۵ میلیمتر نیز برای ظریف کاری و امور ریز که دقت بالاتری نیاز دارند، طراحی شده اند

2 - قدرت دریل و قابلیت چکشی (ضربه ای)

بدون هیچ تردیدی دریلی که نتواند توان کافی بای انجام کارتان را داشته باشد، انتخاب مناسبی نیست. قدرت دریل ها بسته به نوع آن ها با اعداد و واحدهای مختلفی بیان می شوند. قدرت دریل های برقی برحسب وات و قدرت دریل دریل های شارژی بر حسب ولتاژ مشخص می گردد. هرچه این عدد بالاتر باشد، توان و قدرت دستگاه بالاتر و به تبع آن میزان هزینه شما در خرید دریل نیز بالاتر خواهد بود.

قابلیت چکشی یا ضربه ای در واقع امکانی است که برخی از دریل ها برای کاربران فراهم می کنند. این قابلیت به شما این امکان را می دهد تا با اعمال نیروی مضاغف و با ضربات پر سرعت، پرتکرار و پشت سرهم، سوراخکاری با قدرت بیشتری انجام شود. خصوصاً برای کار در سطوح نسبتاً سخت. مانند دیوارهای گچی، سطوح بتنی، سیمانی و صفحات فلزی آهنی.
در نتیجه اگر قصد کار در این سطوح را دارید حتماً به این نکته توجه لازم را داشته باشید. ترجیحاً دریلی را انتخاب کنید که این قابلیت را داشته باشد.

3 - نوع طراحی دریل و راحتی استفاده از آن

طراحی یک ابزار باید به گونه ای باشد که شخص هنگام استفاده احساس راحتی داشته باشد. هنگامی که برای اولین بار یک دریل را بلند می کنید، ممکن است احساس خوبی داشته باشد. اما این نکته را نظر بگیرید که بعد از چند ساعت استفاده چه احساسی خواهید داشت. هنگام خرید دریل، بسته به کاری که می خواهید با دریل انجام دهید، بین قدرت مورد انتظارتان و اندازه و وزنی که می توانید با آن راحت کار کنید، انتخاب متناسبی انجام دهید.

البته طراحی دریل بر نوع استفاده از آن هم اثر گذار است. دریل ها بسته به طراحی به دو دسته تقسیم میشوند: دریل های T شکل و دریل های تفنگی. دسته در دریل های T شکل، در بخش مرکزی دریل است. در این نوع دریل ها، وزن دریل طوری توزیع شده است که فشار کمتری به مچ دست وارد گردد. در طرف مقابل بسیاری از دریل های برقی از طرح تفنگی بهره می برند که در آنها دسته در قسمت انتهایی دریل قرار دارد. در حالی که دریل های شارژی غالباً به صورت T شکل طراحی و تولید می شوند.

خرید اینترنتی پیچ گوشتی برقی

4 - سرعت چرخش دریل و قابلیت تنظیم آن

سرعت چرخش دریل یکی دیگر از پارامترهای هم در انتخاب یک دریل مناسب است. سرعت چرخش دستگاه، نقش مهمی در اعمال نیرو جهت کار در سطوح مختلف دارد. غالباً این سرعت برحسب دور در دقیقه مشخص می شود. همچنین قابلیت گردش به دو صورت ساعتگرد و پادساعتگرد نیز به سوراخکاری بهتر کمک فراوانی می کند.

معمولاً در بسیاری از دریل ها این سرعت در دو حالت قابل تنظیم است.

  • حالت اول که معمولاً کمتر از ۴۰۰ دور در دقیقه است، برای باز و بسته کردن پیچ ها و امور بسیار سبک مناسب است.
  • حالت دوم، معولاً شامل سرعت های بالاتر از ۷۰۰ دور در دقیقه شده که برای سوراخکاری و دریل در سطوح مختلف کاربرد دارد. این سرعت غالباً توسط دکمه و یا شستی دیمردار قابل تنظیم می باشد. به کمک شستی و با توجه به میزان فشار دادن و نگه داشتن شستی، سرعت تغییر می کند.

با کلاچ می توان نیروی دریل را تنظیم کرد

با کلاچ می توان سطوح مقاومتی برای نیروی وارده از دریل در نظر گرفت. وقتی نیرو به آن سطح رسید، کلاچ آزاد می شود و دیگر نیروی اضافی به پیچ وارد نمی شود. تنظیم درست کلاچ، جلوی خرده شدن پیچ، شکستن آن یا فرو رفتن درون جسم بر اثر اعمال نیروی زیاد را می گیرد. کلاچ از داغ کردن موتور دریل، بر اثر مقاومتِ بیش از حدِ جسمی که دریل می شود هم جلوگیری می کند.

5 - ابعاد، ارگونومی و وزن دریل

بدون تردید هیچ چیز همانند راحتی استفاده و قرارگیری یک ابزار در دست، احساس خوشایندی به ما نخواهد داد. لذا طراحی بدنه و ارگونومیک بودن آن یکی از عوامل ظاهری مهم در انتخاب دریل است. همچنین برای انجام بعضی کارها باید دریل را برای مدت طولانی در دستتان نگه دارید.

پس اگر دستان کوچکی دارید یا مچ دستتان قوی نیست، دریلی سنگین و بزرگ انتخاب نکنید. استفاده رایج در منزل و امور سبک نیز شامل این مورد می شود. لذا غالباً دریل های با وزن کمتر از ۱.۲ کیلوگرم، انتخاب مناسبی برای دریل خانگی و انجام امور سبک هستند.

توجه به طراحی و ارگونومی دستگاه در کنار وزن مناسب در سلامت اعضای بدن خصوصاً در استفاده های طولانی مدت و کار با ردیل بسیار اهمیت دارد. همیشه این نکته را در ذهن داشته باشید که وقتی قدرت بیشتر دریل را انتخاب می کنید، وزن بیشتری را باید تحمل کنید. چون موتور دستگاه و یا باتری دریلی که قدرت بیشتری دارد، معمولاً بزرگ تر و سنگین تر است. البته سنگین بودن دستگاه همیشه عامل بدی نیست. بلکه همین وزن و سنگینی در سوراخکاری و کار در سطوح سخت می تواند یک امتیاز مثبت تلقی شود.

راهنمای خرید پیچ گوشتی برقی

بستن پیچ توسط پیچ گوشتی برقی

6 - امکانات جانبی ( کیف همراه، دسته کمکی و چراغ LED و ... )

یکی دیگر از پارامترهای فرعی که هنگام خرید دریل باید به آن توجه کنید، امکانات جانبی است. امکاناتی از قبیل دسته کمکی وخط کش تنظیم، باتری اضافه برای دریل های شارژی، کیف همراه، انواع سرمته و چراغ LED. درست است، وجود این قابلیت ها ضروری نیست. اما استفاده و کار با دریل را لذت بخش تر و راحت تر خواهد نمود.

دسته کمکی ۳۶۰ درجه در تسلط و تمرکز شما برای کار در سطوح مختلف که نیازمند توجه بیشتر است، بسیار مؤثر و کارآمد می باشد. اگر دریل را مدام با خود حمل می کنید و یا به عنوان ابزار کار خود باید از آن در برابر خطرات مختلف حفاظت کنید. کیف یا جعبه همراه فراموش نشود. برخی از دریل ها با خود دارای جعبه همراه از جنس های مختلفی هستند. برخی نیز فاقد این تجهیزات بوده و باید شخصاً به فکر تهیه آن باشید.

چراغ LED نیز از جمله قابلیت هایی است که جهت تأمین نور در مناطق تاریک و کم نور کاربرد دارد. اگر از دریل برای مکان های تاریک نظیر کنج دیوار ها و یا کابینت ها استفاده می نمایید، LED می تواند کمک کننده شما باشد. در حال حاضر اغلب دریل های شارژی دارای این قابلیت هستند.

7 - برند تولیدکننده و قیمت دریل

بدون شک نام برند و شرکت سازنده در هر ابزاری یکی از عوامل مهم در انتخاب است. در صنعت دریل نیز نام های آشنایی چون بوش (Bosch)، هیوندای (Hyundai)، ماکیتا (Makita) و رونیکس (Ronix) به فعالیت می پردازند.

طبیعتاً شرکت سازنده تا حد زیادی از لحاظ کیفیت ساخت، امکانات و از طرفی دیگر افزایش قیمت نهایی محصول می تواند مؤثر باشد. همچنین از شرکت های کم نام و نشان نباید غافل شد. این شرکت ها به منظور ورود به عرصه رقابت و جلب نظر مشتریان غالباً امکانات مناسبی در ازای قیمت مقرون به صرفه ارائه می نمایند.

بهترین مدلهای پیچ گوشتی برقی

عکس پیچ گوشتی برقی برند رابین

نحوه نگهداری از پیچ گوشتی برقی

نگهداری و مراقبت از این نوع پیچ گوشتی همچون استفاده صحیح از آنها، از اهمیت بالایی برخوردار است. پیچگوشتی های برقی دارای چندین قطعه هستند که شامل چراغ LED، سوییچ روشن و خاموش کردن LED، نگهدارنده سریهای پیچگوشتی (سه نظام یا کلاچ) و روکش دسته میشود.

  • ابزار خود را دور از رطوبت و در محیطی خشک نگه داری کنید.
  • از سیم دستگاه در برابر فشار و آسیب محافظت کنید.
  • از بکار بردن دستگاه بر سطوح بسیار متراکمی همچون بتن تا حد امکان خودداری کنید.
  • ابزار را از محیط های پر از گرد و غبار دور نگه دارید.

پاسخ به سوالات پرتکرار درباره پیچ گوشتی برقی

بزرگترین مزیت پیچ گوشتی برقی ها نسبت به دریل ها چیست؟

پیچ گوشتی برقی به وسیله حرکت چکشی، نیروی گشتاوری بسیار زیادی حتی بیشتر از دریل های معمولی تولید می کند. مزیت بزرگ دیگر این محصول نسبت به دیگر ابزارآلات این است که نیروی گشتاور از حرکت چکشی به کاربر منتقل نمی شود.

آیا از پیچ گوشتی برقی به عنوان دریل می توان استفاده کرد؟

بله. بعضی از انواع پیچ گوشتی برقی ها که در قسمت ابزارگیر خود مجهز به سه نظام هستند عموماً قابلیت سوراخکاری نیز داشته و به عنوان دریل مورد استفاده قرار می گیرند.

مهم ترین پارامتری که هنگام خرید یک پیچ گوشتی برقی باید به آن توجه کنیم چیست؟

حداکثر نیروی گشتاور، سرعت در حالت آزاد و طراحی ارگونومیک مهم ترین پارامترهایی هستند که قبل از خرید این دستگاه باید به آنها توجه کنید.

بهترین مدلهای دریل پیچ گوشتی برقی

پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
قیمت پیچ گوشتی برقی چند است؟
قیمت انواع دریل پیچ گوشتی برقی به عوامل مختلفی همچون برند شرکت سازنده، کشور سازنده، وزن و ابعاد، سرعت حرکت آزاد، توان، قابلیت ها و امکانات جانبی و ... بستگی دارد اما در حالت کلی قیمت انواع پیچ گوشتی برقی از 800 هزار تومان تا 10 میلیون تومان می باشد.
بهترین برندهای پیچ گوشتی برقی کدامند؟
از بهترین و معروف ترین برندهای تولید کننده پیچ گوشتی برقی میتوان به برند بوش، رونیکس، ماکیتا، دیوالت، توسن، کرون، اینکو، شیائومی، فاین، نووا، هیوندای، رابین، دوو، شیلدر، هیتاچی، کرس، میلواکی و ... اشاره کرد.
تاریخ به روز رسانی : 1403/02/04
محصولات مرتبطمحصولات مرتبط
پیچ گوشتی برقی دیوالت DW269
پیچ گوشتی برقی دیوالت DW269
پیچ گوشتی برقی بوش مدل GSR6 45 TE
پیچ گوشتی برقی بوش مدل GSR6 45 TE
پیچ گوشتی برقی ماکیتا مدل TD 0101
پیچ گوشتی برقی ماکیتا مدل TD 0101
پیچ گوشتی برقی رونیکس مدل 2506
پیچ گوشتی برقی رونیکس مدل 2506
دریل پیچ گوشتی رونیکس مدل 2513T
دریل پیچ گوشتی رونیکس مدل 2513T
پیچ گوشتی برقی اینکو کد ED2808
پیچ گوشتی برقی اینکو کد ED2808
پیچ گوشتی برقی محک مدل SDM 450
پیچ گوشتی برقی محک مدل SDM 450
دریل پیچ گوشتی برقی رابین مدل R1001
دریل پیچ گوشتی برقی رابین مدل R1001
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد