منو

راهنمای خرید پاوربانک و بررسی انواع مختلف و کاربردهای آنها

پاور بانک را می توان یک منبع تامین انرژی شارژ همراه دانست. این ابزار انرژی الکتریکی را در خود ذخیره کرده و این امکان را در اختیارتان قرار می دهد تا هر زمان و هر کجا که هستید فقط با اتصال سیم شارژر گوشی به آن قادر به شارژ کردن باتری اسمارتفون خود باشید.

بنابراین پاوربانک یک منبع تغذیه همراه است. از آنجایی که پاوربانک ها ابزارهای بسیار کاربردی هستند، خرید آن ها بسیار رونق پیدا کرده است. اگر قصد خرید پاور بانک دارید، ولی دقیقا نمی دانید چه فاکتورهایی را برای خرید خود در نظر بگیرید، در ادامه این مطلب با طوطی کالا همراه باشید.

پاوربانک چیست؟

پاوربانک نوعی باتری یدک یا اضافی قابل شارژ و قابل حمل است که در صورت اتمام شارژ باتری دستگاه هوشمند (گوشی، تبلت، لپ تاپ، ساعت هوشمند و هدفون) می توانید با کمک آن دستگاه خود را مجددا شارژ کنید. پاوربانک با نام های دیگر همچون شارژر همراه، باتری یدک، باتری اضافه هم شناخته می شود.

راهنمای خرید پاوربانک

استفاده از پاوربانک برای شارژ گوشی و تبلت

کاربرد پاور بانک چیست؟

اگر می خواهید به مسافرت های کوچک و یا حتی چند روزه هم بروید، پیشنهاد می کنم یک عدد پاوربانک با خود به همراه داشته باشید زیرا در زمانی که گوشی و یا تبلت شما شارژ باتری ندارد شما می توانید بدون نیاز به برق شهری گوشی همراه و یا تبلت خود را شارژ کنید.

با همراه داشتن یک عدد پاور بانک دیگر شما در هیچ شرایطی بدون شارژ به دردسر نمی افتید و می توانید کار های روزمره خودتان را بدون معطلی به انجام برسانید. همچنین با استفاده از پاور بانک می توانید چراغ مطالعه یا لامپ هایی که با استفاده از پورت usb روشن می شوند را استفاده کنید.

یا مثلا اگر می خواهید یخچال مسافرتی را روشن کنید، سشوار مسافرتی را روشن کنید، اسپیکر به آن متصل کنید و حتی لپ تاپ را به کمک آن روشن کنید. البته روشن کردن لپ تاپ به کمک پاور بانک کار هر پاوربانک نیست و باید پاوربانک با ولتاژ بالا تهیه کنید.

پاور بانک

کاربردهای مختلف پاوربانک

معایب پاور بانک

از معایب پاور بانک می توان به وزن سنگین برخی مدل ها و قطر زیادی آن اشاره کرد. همچنین نمونه تقلبی از پاور بانک ها موجود در بازار باعث شده برخی مصرف کننده ها بعد از خرید دچار ضرر و پشیمانی از خرید شوند. بهتر است پاور بانک را فقط از فروشگاه های مجاز خرید کرده تا هم طول عمر بالایی داشته باشد و هم به باتری گوشی شما آسیبی وارد نکند.

انواع پاوربانک

پاوربانک ها انواع مختلفی دارند، ولی عملکرد تمامی آن ها تا حد زیادی مشابه یکدیگر است. این دسته بندی در ابتدای امر به شما کمک می کند، باتوجه به نیاز خود، پاور بانک مدنظر خود را خریداری کنید. این دستگاه ها از نظر کاربرد و فناوری به کار برده شده در تولید، به چند دسته تقسیم می شوند:

پاوربانک مخصوص گوشی هوشمند و تبلت

این دسته از پاوربانک ها در ظرفیت های مختلف و با میزان جریان و ولتاژ متناسب با گوشی های هوشمند طراحی شده اند و قدرت شارژ کردن باتری تلفن همراه را دارند.

گوشی ها به دلیل داشتن ظرفیت باتری کمتر نسبت به لپ تاپ و تبلت ها، نیاز به پاور بانک های با ظرفیت زیاد ندارند، اما پاور بانک با ظرفیت بالا می تواند تعداد دفعات بیشتری گوشی ها را شارژ کند.

پاور بانک مخصوص گوشی می تواند گوشی را با سرعت زیاد، کند و در نوع های مختلف شارژ کند و شدت جریان و ولتاژ آن ها مطابق با گوشی های هوشمند ساخته شده اند تا آسیبی به گوشی وارد نشود. اما باید در نظر داشته باشید با این پاوربانک ها نمی توانید لپ تاپ خودتان را شارژ کنید.

مزایا و معایب پاوربانک

پاوربانک مخصوص لپ تاپ

این دسته از پاوربانک ها، خروجی ولتاژ و جریان متناسب با باتری های حجیم لپ تاپ را در اختیار کاربر قرار می دهند. اکثر پاوربانک های بازار ولتاژ ۵ ولت دارند؛ در صورتی که برای شارژ باتری لپ تاپ بر اساس مشخصات سیستم تان، نیاز به پاوربانک با ولتاژ ۱۶ تا ۲۰ ولت دارید.

پس پاور بانک مخصوص لپ تاپ پاوربانکی است که ولتاژ و شدت جریان بیشتری نسبت به پاور بانک گوشی داشته باشد.

پاوربانک سولار یا خورشیدی

پاوربانک های سولار یا خورشیدی، دوستدار طبیعت هستند و امکان شارژ پاوربانک از طریق انرژی خورشیدی را در اختیار کاربران قرار می دهند. پاوربانک های سولار برای افرادی که بخش زیادی از زمان خود را در سفرهایی با عدم دسترسی به برق شهری سپری می کنند، محصولی ایده آل است و تمام نشدن شارژ دستگاه های آن ها را تضمین می کند. این نوع پاوربانک ها به دلیل استفاده از انرژی های تجدید پذیر، جزو محصولات دوستدار محیط زیست محسوب می شوند.

پاوربانک خورشیدی

عکس پاوربانک خورشیدی یا سولار

پاروبانک های هوشمند

خروجی ولتاژ و جریان پاوربانک های هوشمند، متناسب با نیاز باتری دستگاه قابل تنظیم است و باتوجه به نوع دستگاه، قادر به تأمین شدت جریان مناسب باتری است. ایمنی این پاوربانک ها در سطح بالاتری نسبت به هم تایان ارزان تر خود قرار دارد.

پاوربانک بی سیم

پاوربانک هایی وجود دارند که برای شارژ کردن گوشی ها دیگر نیازی به سیم و کابل برای اتصال ندارند. برای اتصال فقط کافیست گوشی یا لپ تاپ شما قابلیت شارژ شدن بی سیم را داشته باشند. به این نوع پاوربانک ها، پاوربانک وایرلس یا پاوربانک بی سیم گفته می شود.

پاوربانک بی سیم

عکس پاور بانک بی سیم یا وایرلس

گوشی هوشمند هم باید از قابلیت شارژ وایرلس یا شارژ بی سیم پشتیبانی کند، در این صورت می توانید بدون نیاز به کابل و فقط با نزدیک قرار دادن گوشی و پاوربانک به یکدیگر، گوشی را شارژ کنید.

پاوربانک ضد ضربه و آب

شاید دلتان بخواهد با پاوربانک تان درون آب بروید، بله افرادی هستند که کارشان گردشگری است و در مسیر ممکن است از آب رد شوند، پاور بانک ضد آب و ضد ضربه مخصوص این افراد ساخته شده تا هیچ آسیبی به این دستگاه در هیچ شرایطی نه سرما نه گرما نه آب و غیره نرسد. این پاوربانک ها معمولا قیمت بالایی دارند مانند پاور بانک بی سیم.

اندازه پاوربانک

عکس پاوربانک ضد ضربه و ضد آب

پاوربانک مخصوص ماشین

برخی پاوربانک ها هستند که انقدر ظرفیت شان بالا است و ولتاژ و شدت جریان بالایی دارند که مخصوص استارت زدن باتری ماشین را بر عهده دارند. این پاوربانک ها زمانی به کار می آیند که باتری ماشین یا موتورتان خوابیده باشد و نیاز به شوک داشته باشد. این پاوربانک ها برای گوشی توصیه نمی شوند و فقط برای دستگاه های ولتاژ بالا مناسب اند.

پاور بانک چگونه کار می کند؟

پاوربانک ها در واقع باطری های خاصی هستند که در یک مدار خاص با شارژ الکتریکی مشخص، فشرده شده اند. آن ها به شما اجازه می دهند که انرژی الکتریکی را ذخیره کنید و در زمان لازم از انرژی موجود برای شارژ موبایل یا تبلت استفاده نماید.

امروزه استفاده از پاوربانک تقریبا به امری معمول تبدیل شده است و به عنوان امری ضروری برای استفاده کنندگان موبایل و تبلت و پخش کننده های پرتال شناخته شده است. پاوربانکها برای تمام دستگاه هایی که دارای پورت یو اس بی (USB) باشند قابل استفاده است.

بطور مثال: اسپیکرهای پرتابل، سیستمهای GPS، پلیرهای MP3، تلفن های هوشمند و تبلتها می توانند با پاوربانک ها شارژ شوند. بطور خلاصه هر دستگاهی که به کمک پورت USB شارژ می کنید را میتوانید با پاوربانک شارژ نمایید. فقط نکته مهم اینست که فراموش نکنید پاوربانک را نیز شارژ نمایید.

اجزای مختلف پاورپانک

عکس ساختار داخلی پاوربانک

مهمترین نکات هنگام خرید پاوربانک

۱- ظرفیت پاوربانک

بی تردید هنگام خرید یک پاوربانک اولین نکته ای که به آن توجه می کنید، ظرفیت این ابزار است. این موضوع تاثیر زیادی در تصمیم گیری شما دارد. ظرفیت دستگاه در واقع به شما می گوید با هر بار شارژ چند دستگاه با چه میزان باتری را می توانید شارژ کنید.

به عنوان مثال می توانید پاوربانک هایی با ظرفیت های ۱۰ هزار و ۲۰ هزار میلی آمپر ساعتی را در بازار ببینید. باید بررسی کنید که باتری دستگاه قابل حمل شما چند میلی آمپر ساعتی است و بر این اساس گزینه خود را خریداری کنید.

شاید بتوانید با یک پاوربانک 5 هزار میلی آمپر ساعتی یک بار باتری یک گوشی هوشمند را شارژ کنید، ولی قطعا نمی توانید از این پاوربانک برای شارژ کردن باتری یک لپ تاپ بهره ببرید.

نکته مهم: پاوربانک ها دارای ظرفیت اسمی و واقعی هستند. به عنوان مثال ممکن است ظرفیت اسمی یک پاوربانک ۱۰ هزار میلی آمپر ساعت باشد، اما ظرفیت واقعی این مقدار نیست. یعنی با این پاوربانک نمی توانید دو دستگاه قابل حمل مجهز به باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی را به طور کامل شارژ کنید. یکی از دلایل این موضوع را می توان قضیه اتلاف انرژی دانست.

جهت کسب اطلاعات کامل تر درباره ظرفیت پاوربانک ها می توانید مقاله مخصوص آن یعنی (ظرفیت پاوربانک چیست؟) را مطالعه فرمائید.

۲- ورودی ها و خروجی ها

پاوربانک های امروزی از نظر ورودی و خروجی ها کمبود و مشکلی ندارند و شاید نیازی نیست در این بخش دغدغه خاصی داشته باشید. اما به هر حال ممکن است مدل هایی در بازار باشند که نوع پورت های آنها مناسب دستگاه های قابل حمل شما نباشد. به همین خاطر بهتر است از سازگاری ورودی ها و خروجی های پاوربانک با محصول خود مطمئن شوید.

انواع پاور بانک

تعداد خروجی های پاوربانک و امکان شارژ چندین دستگاه همزمان

3- ظاهر و جنس بدنه

اکثر پاور بانک ها یک طراحی نسبتا ثابت و نزدیک به هم دارند و به صورت یه مستطیل ساخته میشوند. اما در مواردی با پاور بانک های مربعی شکل و ظریف تر با وزن کم هم طرف هستیم که برای افرادی که بیشتر نیاز به یک پاور بانک همراه دارند تا در مواقع ضروری مقداری گوشی خودشان را شارژ کنند بسیار مناسب تر است و حمل و نقل آن هم خیلی سختر نیست.

جنس بدنه اکثر پاور بانک ها هم از پلاستیک مقاوم ساخته میشود که در کل کیفیت قابل قبولی به این محصولات میدهد اما برخی برندهای معروف تر و شناخته شده از متریال با کیفیت تر و با حس بهتری استفاده میکنند که باعث افزایش قیمت پاور بانک میشود ولی طول عمر در استفاده طولانی مدت افزایش پیدا میکند.

اگر خیلی اهل کوه رفتن و یا کمپینگ های چند روزه هستید باید سراغ پاور بانک های با بدنه مقاوم در مقابل ضربه و آب برید که نسبت به نمونه های معمولی قیمت نسبتا بالاتری دارند اما خیال شما در استفاده راحت میشود و در صورت ضربه خوردن یا افتادن مشکل خاصی پیش نمی آید.

4- قیمت و کیفیت

دو موضوع قیمت و کیفیت به ویژه در شرایط اقتصادی امروز کاربران، دو عامل خیلی مهم در انتخاب و خرید هر محصولی هستند. خریداران تمایل دارند کالاهای باکیفیت را با قیمت مناسب خریداری کنند. اما هنگام انتخاب پاوربانک باید خیلی خوب به کیفیت ساخت آن دقت کنید؛ چرا که این عامل تاثیر مستقیمی در قیمت دارد.

بنابراین تلاش کنید ابتدا نیازهای مهم خود را مشخص کرده و سپس سراغ خرید گزینه ی مناسب بروید. البته فراموش نکنید که خرید یک پاوربانک ارزان قیمت با برند متفرقه یا بدون گارانتی کاملا کار اشتباهی است.

اما در عین حال به این نکته هم توجه کنید که نسبت خوبی میان قیمت به کیفیت پاوربانک برقرار باشد تا در نهایت محصولی خریداری کنید که ارزش خرید زیادی دارد. اشتباه در انتخاب یک نمونه مناسب می تواند به خراب شدن دستگاه الکترونیکی قابل حمل شما منجر شود.

5- اندازه پاوربانک

ابعاد و اندازه یک پاوربانک عامل مهم دیگری است که باید هنگام خرید به آن توجه کنید. باید مدلی انتخاب کنید که ابعاد و اندازه مناسبی داشته و حمل آن برای تان ساده باشد. با اینکه بسیاری از کاربران دوست دارند پاوربانک آنها به سادگی در جیب شان قرار بگیرید، ولی میزان ظرفیت باتری آن با ضخامت و ابعاد آن رابطه مستقیم دارد. به همین خاطر نمی توان همیشه پاوربانکی داشت که راحت در جیب جا شود!

6- آمپراژ پاوربانک

علاوه بر میزان ظرفیت، میزان آمپر آن نیز اهمیت ویژه ای دارد. میزان آمپراژ به شما می گوید که پاوربانک با چه سرعتی می تواند دستگاه الکترونیکی شما را شارژ کند. میزان آمپراژ طبیعی یک پاوربانک بین ۱ تا ۳.۵ آمپر است. هر چه آمپراژ بیشتر باشد، سرعت شارژ نیز بالاتر می رود.

7- ظرفیت باتری دستگاه قابل حمل

ظرفیت باتری هر دستگاه قابل حمل با دستگاه دیگر متفاوت است. به عنوان مثال در حالی که برخی از گوشی های امروزی در رده محصولات پرچمدار یا میان رده ممکن است از باتری با ظرفیت ۴ هزار یا ۵ هزار میلی آمپر ساعت بهره ببرند، ولی گوشی های هوشمند زیادی هستند که هنوز میزان ظرفیت باتری آنها در حدود 3 هزار میلی آمپر ساعت است.

8- نوع کاربری پاوربانک

هر کاربری ممکن است با هدف متفاوتی اقدام به خرید پاوربانک کند. به عنوان مثال یک کاربر معمولی اگر فقط برای شارژ کردن گوشی هوشمند خود به دنبال خرید یک پاوربانک باشد، شاید بتواند یکی از مدل های ۱۰ هزار میلی آمپر ساعتی را انتخاب کند. اما کسی که همیشه در سفر است بسته به شرایط مختلف شاید مدل ۲۰ هزار میلی آمپر ساعتی هم برای او کم باشد.

9- استفاده از پاور بانک برای دستگاه های مختلف

از آنجایی که ممکن است چندین دستگاه الکترونیکی قابل حمل داشته باشید، در نتیجه بهتر است پاور بانکی انتخاب کنید که بتوانید به کمک آن بیش از یک دستگاه را شارژ کنید. به عنوان مثال این احتمال وجود دارد که علاوه بر گوشی هوشمند، تبلت یا لپ تاپ، بخواهید دوربین اکشن، چراغ LED پرتابل یا دیگر دستگاه های مجهز به خروجی USB-C یا USB را شارژ کنید.

راهنمای خرید پاوربانک

10- عمر پاوربانک خود را افزایش دهید

یکی از نکاتی که شاید بیشتر برای زمان بعد از خرید پاوربانک مناسب باشد این است که اگر این دستگاه برای مدتی شارژ نشود و از آن استفاده نکنید، ممکن است توان خود را از دست بدهد و رفته رفته نتواند متناسب با ظرفیت خود شارژدهی داشته باشد. همیشه حتی زمانی که قرار نیست برای طولانی مدت از پاوربانک خود استفاده کنید، آن را گهگاه به شارژ بزنید.

11- ویژگی شارژ سریع در پاور بانک

گاهی دلتان می خواهد گوشی تان مانند شارژر اصلی اش سریع شارژ شود، پس باید ویژگی شارژ سریع را پشتیبانی کند، مانند ویژگی کوئیک شارژ (QC)، پاوردلیوری (PD) و فناوری Qi که باعث می شوند گوشی شما با سرعت بیشتری شارژ شود.

البته برای استفاده از قابلیت های شارژ سریع، گوشی هم باید از این ویژگی ها پشتیبانی کند، وگرنه هیچ تاثیری در سرعت شارژ گوشی شما ایجاد نمی کند. اکثر گوشی های امروزی از این ویژگی ها پشتیبانی می کنند فقط اعداد و میزان توان دریافت آن ها تفاوت دارد.

۱2- ترکیب پاوربانک با یک پنل خورشیدی قابل حمل

اگر بتوانید از پنل های خورشیدی پرتابل برای شارژ پاوربانک خود استفاده کنید خیلی عالی می شود. البته می توانید از این پنل ها به جای پاوربانک هم استفاده کنید. فراموش نکنید که باید هزینه های خرید چنین پنلی را هم در نظر داشته باشید.

روی بدنه برخی از پاوربانک ها به گونه ای طراحی شده است که دارای پنل های خورشیدی هستند و با دریافت نور خورشید نه تنها شارژ می شوند، بلکه می توانند به عنوان منبع تغذیه نیز عمل کنند. البته معمولا این نوع پاوربانک ها قیمت بالاتری نسبت به مدل های معمولی دارند.

با پاوربانک چند بار می توانم باتری دستگاه را شارژ کنم؟

بیشتر خریداران پاور بانک ها تصور می کنند که یک پاور بانک ۵ هزار میلی آمپر ساعتی تا ۲ بار، گوشی با باتری ۲۵۰۰ میلی آمپر ساعت را شارژ می کند. اما به دلیل تفاوت بین ظرفیت اسمی و واقعی پاور بانک این موضوع حتی نزدیک به واقعیت هم نیست.

وقتی پاوربانک خریداری می کنید، باتوجه به ظرفیت اسمی و ظرفیت واقعی و میزان نیاز خود، می توانید محاسبه کنید که اگر پاوربانک کاملا شارژ باشد، چند بار می تواند باتری دستگاه شما را شارژ کند. همان طور که گفته شد حدود ۸۰ درصد ظرفیت اسمی پاوربانک در عمل برای شارژ باتری دستگاه شما به کار برده می شود و حدود ۲۰ درصد به صورت انرژی حرارتی و ... از دست می رود. در بهترین حالت حدود ۹۰ درصد ظرفیت پاوربانک در عمل مورد استفاده قرار می گیرد.

اما برای محاسبه میزان دفعات شارژ گجت خود توسط پاوربانک، ضریب دیگری وجود دارد. همان طور که پاوربانک ها دارای ضریب راندمان هستند، گوشی های هوشمند نیز از ضریب مشابهی بهره می برند. به این دلیل که گوشی های هوشمند عموما از کیفیت ساخت بهتری نسبت به پاوربانک ها بهره می برند، ضریب راندمان آن ها بیشتر است. با این حال اگر از ضریب راندمان باتری گوشی هوشمند خود اطلاعی ندارید، می توانید این عدد را نیز ۸۰ یا ۹۰ درصد در نظر بگیرید.

بدین ترتیب مثلا اگر گوشی هوشمندی با ظرفیت باتری ۱۵۰۰ میلی آمپرساعت و راندمان ۸۰ درصد داشته باشید و پاوربانک ۶۰۰۰ میلی آمپرساعتی با بهره وری ۸۰ درصد خریداری کنید، طبق فرمول ۲.۵ بار می توانید گوشی هوشمند خود را با این پاوربانک شارژ کنید.

۶۰۰۰ × ۰.۸ × ۰.۸ ÷ ۱۵۰۰ = ۲.۵

می توانید از این فرمول برای محاسبه تعداد دفعات قابل شارژ با پاوربانک، استفاده کنید. البته سایت هایی هم هستند که به راحتی برای شما همین محاسبات را انجام می دهند. برای مثال می توانید به وب سایت powerbankexpert مراجعه کنید؛ نوع گوشی هوشمند و ظرفیت پاوربانک را مشخص کنید، تا تعداد دفعات قابل شارژ گوشی نمایش داده شود.

همچنین جهت کسب اطلاعات کامل و جامع درباره ظرفیت اسمی و واقعی پاور بانک ها و تعداد شارژ یک پاور بانک به مقاله مرتبط با آن یعنی (ظرفیت پاوربانک چیست؟) مراجعه فرمائید.

با پاوربانک چند بار گوشی شارژ میشود

معرفی بهترین برند تولید کننده گان پاوربانک

برندهای لوازم جانبی زیادی در دنیا وجود دارند که به تولید پاوربانک مشغول هستند. هر یک از این برندها به نوبه خود ویژگی منحصربه فردی را به محصولاتشان اضافه می کنند و سعی دارند که جایگاه برترین تولید کننده را تصاحب کنند، درصد خرابی پاوربانک برند متفرقه خیلی بیشتر از برندهای معروف است.

با این همه، برخی از برندها به دلیل پیگیری سیاست های قیمت گذاری جذاب و افزایش کیفیت تولیدات همواره در صدر فهرست بهترین تولیدکنندگان پاوربانک قرار دارند و شما تمام تلاش تان را بکنید که پاوربانک برندهای معروف و محبوب را خریداری کنید تا خیال تان از بابت جنسی که می خرید راحت باشد. از بهترین برندها می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • انکر (Anker)
  • راو پاور (RAVPower)
  • سامسونگ (Samaung)
  • پاوربانک Adata
  • آئوکی (Aukey)
  • شیائومی (Xiaomi)
  • ایسوس (Asus)
  • بلکین (Belkin)
  • موفی (Mophie)
  • پاوراد (Poweradd)
  • ریل می (Realme)

نکاتی برای افزایش طول عمر پاوربانک

در دمای بالا و پایین از پاور بانک استفاده نکنید

هم گرما و هم سرما می تواند بر روی سلول های باتری اثر بگذارد و به آنها آسیب برساند و در نتیجه طول عمر پاوربانک را کاهش دهد. اگر دقت کرده باشید بعضی از تولید کنندگان پاور بانک دمای در حال استفاده را در صورتی نوشته اند که پاور بانک دارای تهویه مناسب باشد.

راهنمای خرید پاوربانک

پاوربانک با طراحی آرگونومیک و زیبا در حال شارژ گوشی

برای پاوربانک خود یک تهویه مناسب ایجاد کنید

بسیاری از افراد ممکن است که پاوربانک و گوشی خود را هنگامیکه گوشی از طریق پاوربانک در حال شارژ است درون کیف خود قرار دهند. این مسئله باعث می شود که پاوربانک تهویه مناسبی نداشته باشد و شروع به داغ شدن کند که این مسئله می تواند موجب اسیب دیدگی سلول های باتری پاور بانک و در نتیجه کاهش طول عمر پاوربانک شود.

از پاوربانک تنها برای شارژ کردن دستگاه هایی استفاده کنید که توانایی آن را دارد

پاوربانک معمولاً با ولتاژ ۵ ولت و جریان ۱ آمپر و ۲ آمپر برای شارژ دستگاه های مختلف استفاده می شود. خروجی یک آمپر برای شارژ گوشی های مختلف کاربرد دارد و خروجی جریان ۲ آمپر برای شارژ کردن دستگاه هایی مثل لپ تاپ و سایر دستگاه های معادل استفاده می شود. شما می توانید با استفاده از پاور بانک خود تمامی دستگاه ها را شارژ کنید. اما این را نیز به شما بگوئیم که این کار باعث آسیب جدی به پاوربانک شما و همچنین بخصوص به گوشی شما می شود پس لطفاً این کار را نکنید.

پاور بانک را وقتی شارژ کنید که به طور کامل خالی نشده باشد

توصیه ما به شما این است که پاوربانک خود را هنگامی شارژ کنید که حدود ۲۰ درصد از شارژ آن باقی مانده باشد و اگر نمی خواهید از پاوربانک خود برای چند روز استفاده کنید بهتر است میزان شارژ آن را بررسی کنید و مطمئن شوید که پاوربانک شما به اندازه کافی شارژ دارد.

پاور بانک خود را هیچ وقت بطور کامل شارژ نکنید

هنگامیکه شما پاوربانک خود را تا میزان ۸۰ درصد شارژ می کنید و میزان شارژ آن را در حدود ۸۰ درصد نگه می دارید در واقع چرخه شارژ پاوربانک خود را افزایش می دهید. این کار باعث افزایش میزان طول عمر باتری پاور بانک شما می شود.

هنگامیکه شارژ پاوربانک از آن استفاده نکنید

ممکن است هنگامیکه در حال انجام بازی و یا گوش دادن موسیقی با گوشی خود می باشید و در عین حال گوشی شما به شارژ وصل است متوجه سریع داغ شدن گوشی باشید. این مسئله در مورد پاور بانک ها نیز به وقوع می پیوندد و کار کردن دستگاه در دمای بالا موجب آسیب دیدن پاور بانک می شود و یا حتی احتمال انفجار نیز وجود دارد. هرچند شما ممکن است هیچگاه با این مسئله روبرو نشوید اما بهتر است که احتیاط کرده و این کار را انجام ندهید.

کابل شارژ پاوربانک خود را خم نکنید

دلیل انجام ندادن این کار این است که هنگامیکه شما کابل را خم می کنید ممکن است در جایی که کابل خم شده است انرژی متوقف شود و این مسئله موجب افزایش دما می شود. پس بهترین کار این است که کابل بطور کامل باز باشد.

پیشنهاد مطالعه : راهنمای تشخیص پاوربانک اصل از تقلبی و فیک برند شیائومی

پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
پاوربانک چیست؟
پاوربانک نوعی باتری یدک یا اضافی قابل شارژ و قابل حمل است که در صورت اتمام شارژ باتری دستگاه هوشمند (گوشی، تبلت، لپ تاپ، ساعت هوشمند و هدفون) می توانید با کمک آن دستگاه خود را مجدد شارژ کنید.
بهترین برند های پاوربانک کدامند؟
از بهترین و محبوب ترین برند تولید کننده گان پاوربانک می توان به برند انکر Anker، راو پاور RAVPower، سامسونگ Samaung، آدیتا Adata، آئوکی Aukey، شیائومی Xiaomi، ایسوس Asus، بلکین Belkin، موفی Mophie، پاوراد Poweradd و ریل می Realme اشاره کرد.
تاریخ به روز رسانی : 1402/04/14
محصولات مرتبطمحصولات مرتبط
شارژر همراه شیائومی مدل Redmi ظرفیت 20000 میلی آمپرساعت
شارژر همراه شیائومی مدل Redmi ظرفیت 20000 میلی آمپرساعت
پاوربانک خورشیدی مدل KRT018 ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت
پاوربانک خورشیدی مدل KRT018 ظرفیت 30000 میلی آمپر ساعت
شارژر همراه سیلیکون پاور مدل GS28 ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت
شارژر همراه سیلیکون پاور مدل GS28 ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت
شارژر همراه شیائومی مدل PLM13ZM ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
شارژر همراه شیائومی مدل PLM13ZM ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
پاوربانک ای دیتا مدل P20000QCD ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت
پاوربانک ای دیتا مدل P20000QCD ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت
شارژر همراه لیتو مدل LP-33 ظرفیت 50000 میلی آمپر ساعت
شارژر همراه لیتو مدل LP-33 ظرفیت 50000 میلی آمپر ساعت
شارژر همراه ای دیتا مدل PT100 ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
شارژر همراه ای دیتا مدل PT100 ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
شارژر همراه لیتو مدل LP36 ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
شارژر همراه لیتو مدل LP36 ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد