داشتن ناخن های زیبا و جذاب آرزوی هر خانمی است به همین دلیل است که کاشتن ناخن امروزه در بین خانم ها طرفداران زیادی پیدا کرده است و شما می توانید با کمک مطالب آموزش کاشت ناخن مهارت و اطلاعات لازم را در این زمینه بدست آورید.
امروزه اغلب خانم ها برای داشتن ناخن های شیک و مرتب از کاشت ناخن و مانیکور ناخن و دیزاین ناخن استفاده می کنند که هر کدام از این روش ها جذابیت خاصی را به فرم ناخن های شما می بخشند.
همانطوری که می دانید و در مقالات گذشته نیز به آن اشاره شده است، در کاشت ناخن چه به صورت کاشت پودر و چه کاشت ناخن ژله ای از دو روش اسکلت بندی و ایجاد زمینه برای کاشت ناخن استفاده می شود که عبارتند از : 1 - استفاده از تیپ گذاری روی ناخن. 2 - استفاده از فرمر زیر ناخن
در مورد تیپ گذاری و نحوه انجام آن در این مقاله (تیپ گذاری ناخن چیست؟) به صورت کامل و جامع توضیح داده ایم. اما در این مقاله تصمیم داریم تا نحوه استفاده از فرمر در کاشت ناخن را به شما عزیزان آموزش دهیم و تفاوت های آن با سایر روش ها را توضیح دهیم، پس با ما در ادامه مطلب از طوطی کالا همراه باشید.
راهنمای خرید و استفاده از انواع فرمر کاشت ناخن
فرمر چیست؟
فرمر nail form نام وسیله ای می باشد که برای بلند تر شدن اندازه ناخن ها روی انگشت و محدوده زیر ناخن ها نصب و ثابت شده و ناخن کار با کمک درجه بندی ها و حالت تاج آن، به اعمال پودر و یا مواد ژله ای کاشت روی ناخن و ساخت آن با اندازه و حالت دلخواهش مبادرت می ورزد.
در فرمر چند بار مصرف که ترکیب فلز و طلق است، می توان چندین بار استفاده نمود اما در نوع یک بار مصرف که عموما از جنس طلق یا کاغذ ساخته شده اند، تنها می توان یکبار استفاده نمود.
انواع فرمر
فرمر یک بار مصرف
این نوع فرمر به صورت کاغذی و طلقی (پلاستیکی) و به صورت رولی در بازار موجود است و بدلیل اینکه در قسمت پایینی آن چسبندگی وجود دارد به آسانی بر روی ناخن نصب می شود. این نوع فرمر بدلیل نوع جنس آن و هم چنین نحوه نصب بر روی ناخن فقط یکبار می شود از آن استفاده کرد. انجام کار با فرمرهای یکبار مصرف راحت تر است و کارایی بیشتری دارد.
فرمر چندبار مصرف
جنس این فرمر ترکیبی از فلز و طلق است. این فرمر فلزی هم نامیده می شود و بخاطر فلز نرم و منعطفی که دارد بر روی ناخن نصب می شود و به دلیل ظرافت بیشتر، کیفیت بالاتر، همخوانی با تمامی انگشتان (اصطلاحا نشستن روی آن ها) و قابلیت استفاده چندباره از فرمرهای فلزی، این جنس از فرمرها، مورد استفاده بیشتری قرار می گیرد.
عکس فرمر فلزی و طلقی چند بار مصرف
انواع فرمر های کاغذی از نظر شکل و طراحی
همانطور که در بالا ذکر شد فرمرها معمولا از جنس کاغذ هستند. حال این فرمرهای کاغذی به شکل های مختلفی در بازار موجود هستند از قبیل: فرمر پروانه ای، فرمر ذوزنقه ای و فرمر مستطیلی
فرمر پروانه ای
فرمرهای پروانه ای نسبت به فرمرهای دیگر جدیدتر به حساب می آیند و در ساخت آن ها برای راحتی ناخن کاران چند مزیت اعمال شده است. مثلا استفاده از فرمر پروانه ای بخاطر سادگی در بسته شدن، بسیار راحت تر است و همچنین می توانید با استفاده از آنها قدهای بلندتری برای ناخن مشتریانتان درست کنید.
عکس فرمر کاشت ناخن مدل پروانه ای
فرمر ذوزنقه ای
نصب این نوع فرمر نسبت به دیگر فرمر ها دشوار تر می باشد اما از مواد پودری و ژله ای می توان برای آن نقش دادن به ناخن استفاده کرد.
عکس فرمر کاشت ناخن ذوزنقه ای
فرمر مستطیلی
نوع مستطیلی تقریبا امروزه کاربردی ندارد. این مورد معمولا از جنس فلز بوده و انعطاف پذیری کمی دارد. معمولا از این دسته برای ناخن های کشیده استفاده می گردید.
عکس فرمر کاشت ناخن مستطیلی
تیپ بهتر است یا فرمر؟
علی رغم اختلاف نظر بسیار در این زمینه که کدامیک از این روش ها بهتر و حرفه ای تر است، کماکان هر دو روش طرفداران خاص خود را دارند و همچنان توسط بزرگترین متخصصین ناخن دنیا مورد استفاده قرار می گیرند. کاشت با تیپ به عنوان کاشت ناخن مادر در ایران یاد می شود و باید بگوییم که هر دو روش مزایای خاص خود را دارند. هیچ یک از این روش ها بر دیگری برتری ندارند مگر در نتیجه ای که از آن انتظار داریم.
به طور معمول تیپ برای ناخن های نرمال استفاده می شود در حالی که فرمر برای تمام ناخن ها چه نرمال و چه مشکل دار و سخت اعم از: بیس کوتاه، آسیب دیده و نازک شده، بد فرم، شکسته و ... کارایی بسیار دارد. فرمر زمان کار را کوتاه تر و آزادی عمل زیادی به شما می دهد.
باور اشتباهی که رواج دارد این است که کاشت تیپ، استحکام بیشتری دارد. در واقع تیپ تنها زمینه ای جهت کاشت فراهم می کند و استحکام ناخن با مواد معنا پیدا می کند.
در فرمر باید تجسم فضایی خوبی داشته باشید تا فرم نهایی ناخن را روی فرمر تجسم کنید و مواد را به همان شکل در بیاورید. اگر کاشت فرمرهای شما از قسمت اتصال می شکند، این اشکال شما در فیکس کردن فرمر است.
تیپ آزادی ما را در انتخاب قد و خمیدگی ناخن محدود می کند و چون آزادی در کار بهتر است، به همین دلیل بیشتر از فرمر استفاده می شود. اما در جاهایی که تیپ باعث راحتی بیشتر در کار باشد و بیس ناخن مراجع این امکان را فراهم کند که از تیپ استفاده کنیم، فرمر را کنار می گذاریم.
آموزش تصویری مرحله به مرحله استفاده از فرمر کاشت ناخن
استفاده از فرمر برای چه ناخن هایی مناسب تر است؟
-
ناخن های با صدف کوتاه : برای کاشت ناخن بر روی ناخن های با صدف کوتاه، استفاده از فرمر گزینه مناسبی است چرا که می توانید براحتی صدف سازی کنید و قد ناخن را با استفاده از تیپ بلند کنید زیرا تیپ گذاری برای این قسم ناخن ها سخت و یا غیر ممکن است.
-
ناخن های خمیده : برای ناخن هایی که حالت خمیدگی دارند استفاده از تیپ آن ها را خمیده تر نشان می دهد در نتیجه انجام کار با فرمر کاشت ناخن را بسیار زیبا می کند.
-
ناخن های نازک و آسیب دیده : ناخن هایی که زیرسازی غلط داشته اند یا در کاشت ها آسیب دیده اند با تیپ گذاری و از بین بردن خط تیپ، آسیب وارده بیشتر می شود در نتیجه کاشت ناخن با فرمر گزینه مناسب تری است.
-
کاشت های شیشه ای : برای انجام کاشت های شیشه ای استفاده از فرمر ظاهر زیباتری نسبت به تیپ های شفاف به ناخن می دهد.
-
ناخن شکسته : ناخن هایی که شکستگی دارند با فرمر هم میتوان شکستگی را از بین برد و هم قد ناخن را بلند تر کرد.
آموزش کاشت ناخن با فرمر
1 - ابتدا کوتیکول های اضافی را بالا می زنیم.
2 - کوتیکول های اضافی را حذف کنید.
3 - در این مرحله هر یک از ناخن ها را سوهان خش بیندازید سپس به ناخن ها ضد قارچ بزنید.
4 - فرمر را زیر ناخن تنظیم کنید.
عکس آموزش کاشت ناخن با فرمر به صورت مرحله ای
5 - روی سطح ناخن ها پرایمر بزنید.
6 - قلم مخصوص را به لیکوئید و سپس به پودر مخصوص کاشت ناخن آغشته کنید و از قسمت سر ناخن ها شروع به مواد گذاری کنید.
7 - در این مرحله از آموزش کاشت ناخن با فرمر برای ایجاد طرح فرنچ قسمت مورد نظر خود را مواد گذاری کنید و دقت کنید همه جا خوب و یک دست باشد. کار را با دقت انجام دهید.
8 - کمی صبر کنید تا مواد روی سطح ناخن خودشان را بگیرند سپس فومر را از زیر ناخن ها جدا کنید و قلم را به لیکوئید و پودر صورتی آغشته کنید و سطح ناخن ها را مواد گذاری کنید و کمی صبر کنید تا مواد روی سطح ناخن ها خشک شوند سپس یک لایه مواد با پودر کلیر روی سطح همه ناخن ها بزنید.
تصویر آموزش کاشت ناخن با فرمر با عکس
9 - کناره های ناخن را با کمک سوهان از پوست جدا کنید.
10 - با کمک بافر ناخن خط خش را از بین ببرید.
11 - در این مرحله ی کاشت ناخن خط و خش های ریز ناخن را از بین ببرید.
12 - برای براق شدن ناخن ها روی آن ها پولیش بزنید.
عکس مراحل کاشت ناخن به صورت تصویری با فرمر
13 - برای براق شدن بیشتر ناخن ها و نرم شدن کوتیکول های زبر روی ناخن ها و اطراف ناخن ها روغن جلا بزنید.
14 - انگشت ها را ماساژ دهید.
مزایا و معایب فرمر ناخن
-
به علت حذف شدن زمان تیپ گذاری و کوتاه تر شدن فرم دهی ناخن در کاشت ناخن با فرمر، زمان کاشت ناخن با فرمر بسیار کوتاه تر است.
-
در فرمر شما دقت و ظرافت بیشتری مشاهده می نمایید. برای این دسته از کاشت ناخن چنانچه دقت کافی به کار نرود، ممکن است مواد از کادر بیرون بزند یا فرمر به درستی نصب نشود. همین امر در ادامه باعث افتادن زود هنگام فرمر می شود.
-
کاشت ناخن با فرمر به مواد و سوهان کشی کمتری نیاز دارد در نتیجه به ناخن آسیب کمتری می بیند
-
اگر به دنبال روش کاشت ناخن با قیمت مناسب هستید، این نوع کاشت مناسب شماست.
-
با توجه به اینکه تیپ دارای مقداری خمیدگی است کاشت با تیپ مخصوصا در ناخن های خیلی بلند در انتهای کار دارای مقداری خمیدگی است که برای از بین بردن آن نیاز به موادگذاری ضخیم و سوهان کشی زیاد است. اما در کاشت ناخن با فرمر این مشکل وجود ندارد.
مشاهده لیست بهترین مدلهای انواع فرمر برای کاشت ناخن به صورت تکی و رل از دیجی کالا
معرفی پرفروش ترین مدلهای فرمر با قیمت مناسب
1 -
فرمر کاشت ناخن دیاموند مدل پروانه ای بسته 100 عددی
مشخصات محصول
2 -
فرمر ناخن مدل Z1 بسته 500 عددی
فرمر وسیله ای جهت کاشت ناخن پودری و یا کاشت ژله ای بدون نیاز به استفاده از تیپ می باشد و نیز برای ترمیم ناخن های شکسته مورد استفاده قرار می گیرد به دلیل انعطاف پذیری قابلیت استفاده برای تمامی ناخن ها را دارد و دارای خطوط اندازه گیری برای یکدست شدن اندازه تمامی ناخن ها میباشد.
مشخصات محصول
3 -
فرمر کاشت ناخن مدل A7 بسته 500 عددی
مشخصات محصول
4 -
فرمر ناخن فلزی مدل RFG بسته 5 عددی
فرمر فلزی ناخن مدل RFG وسیله ای جهت کاشت ناخن پودری و یا کاشت ژله ای بدون نیاز به استفاده از تیپ میباشد. برای ترمیم ناخن های شکسته مورد استفاده قرار می گیرد.
باعث ظرافت در کار کاشت می شود به دلیل انعطاف پذیری قابلیت استفاده برای تمام ناخنها را دارد. دارای خطوط اندازه گیری برای یکدست شدن اندازه تمامی ناخن هامی باشد.
فرمر فلزی (آلومینیومی) ناخن به دلیل قابلیت استفاده مجدد بسیار مناسب استفاده سالنی می باشند. درجه های روی فرمر برای انتخاب اندازه و شکل ناخن مورد استفاده قرار میگیرند و باعث می شوند تقارن ناخن نیز هنگام کاشت حفظ شود.
مشخصات محصول
5 -
فرمر کاشت ناخن آلومینیومی میچا مجموعه 10 عددی
فرمر کاشت ناخن آلومینیومی میچا مدل ME-1380 مجموعه 10 عددی از کیفیت و قیمت مناسبی جهت استفاده سالنی برخوردار می باشد.
اگر ناخنکاری هستید که اولیت خرید شما، کیفیت محصول است می توانید با تهیه این فرمر نتیجه دلخواه را در کاشت دریافت کرده و بدون نگرانی از آن استفاده نمایید.
بعد از استفاده از این فرمر میتوانید ان را با مسواک تمیز کنید و در جای خشک نگهداری کنید و از هر ورق فرمر 2 تا 3 بار میتوانید استفاده کنید.
مشخصات محصول
6 -
فرمر ناخن مدل پروانه بسته 500 عددی
مشخصات محصول
7 -
فرمر کاشت ناخن مدل پروانه ای بسته 300 عددی
مشخصات محصول