منو

پرده زبرا چیست، انواع آن کدام است و چه مزایا و معایبی دارد؟

مسئله نور از مهم ترین مسائل در دکوراسیون داخلی است و باید حتما مورد توجه قرار گیرد. بنابراین، تنظیم نو امر مهمی در انتخاب نوع پرده به شمار می رود که پرده زبرا توانسته این موضوع را به خوبی تحت کنترل خود در آورد.

پرده زبرا از جدیدترین انواع پرده های تزئینی میباشد که به صورت دو لایه موازی بر روی هم قرار می گیرد، تولید و مونتاژ پرده زبرا به صورت دوبل انجام می شود که این تکنولوژی امکان سایه و روشن شدن پرده را میدهد.

پرده زبرا

انواع پرده زبرا در طرح ها و مدلهای مختلف

این نوع پرده به تنهائی قابلیت پرده های شید رولی، کرکره ای و پرده های توری را فراهم میسازد، تنوع رنگ بالائی دارد و در طراحی دکوراسیون داخلی نقش برجسته ای را ایفا میکند. اگر می خواهید با پرده زبرا و کاربرد آن در دکوراسیون داخلی آشنا شوید و همه چیز را درباره آن بدانید، با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

پرده زبرا چیست؟

پرده زبرا (Zebra curtain)، یک نوع پرده راه راه است. همان طور که از نام این پرده پیداست، شکل آن شبیه خطوط روی بدن گورخر است. این خط ها افقی می باشند و معمولا یکی از آن ها رنگی و دیگری رنگی است که پشت سر هم و به صورت یکی در میان تکرار می شوند. البته انواع گوناگونی از پرده زبرا وجود دارد که ممکن است از اصول رنگی فوق تبعیت نکنند.

پرده های زبرا (پرده دوبل یا دبل رول)، شبیه پرده های کرکره ای هستند و تنها تفاوتی که با آن ها دارند، جنس پارچه ای آن هاست. به همین دلیل، پرده زبرا، ضعف های پرده کرکره ای را ندارد و در عین حال از انعطاف پذیری و دوام بیش تری نیز برخوردار است.

ساختار پرده زبرا دو لایه می باشد. این پرده ها به کمک طناب به شکل دستی یا برقی تنظیم می شوند. پرده زبرای برقی، موتورهای خاصی دارد و به وسیله ریموت کنترل می شود. شما با بالا و پایین کردن پرده میتوانید مقدار نور را به صورت دلخواه از 10 تا 50 درصد تنظیم نمایید و در صورت نیاز میتوان پرده را کاملا جمع نمود و از نور کامل استفاده کرد.

عکس پرده زبرا

عکس پرده زبرا در دو حالت باز و بسته

چرا پرده زبرا؟

به کار بردن پرده های پارچه ای والان دار، اجازه بهره مندی از نور خورشید را به محیط نمی دهد. این پرده ها برای پنجره هایی مناسب هستند که قصد نور گیری از آن ها یا باز کردنشان را نداریم. اکثر این پرده ها تزیینی هستند و برای زیبایی بیش تر دکوراسیون داخلی به کار می روند.

اما اگر قصدتان این است که از نور خورشید استفاده کنید، پیشنهاد ما این است که از پرده های زبرا بهره بگیرید. در ادامه با شناخت ویژگی های پرده زبرا خواهید فهمید که چرا این پرده، گزینه مناسبی است.

ویژگی های پرده های زبرا

  • کارایی فوق العاده و نمای منحصر به فرد پرده زبرا
  • امکان جمع نمودن پرده بطور کامل در بالا همانند پرده های کرکره ای، بمنظور عبور حداکثری نور
  • دوام و عمر بالا
  • نصب آسان و سریع
  • سهولت در نگهداری و نظافت
  • امکان نصب بصورت برقی با ریموت کنترل
  • قابلیت رول شدن و تنظیم نور بدون جمع شدن پرده
  • تنوع بالای طرح های قابل اجرا
  • قابلیت ایجاد هماهنگی بین پرده زبرا و محیط اطراف با انتخاب طرح و رنگ مناسب

پرده زبرا

مزایای پرده زبرا

اول از همه، کار کردن با پرده زبرا خیلی راحت تر از کار کردن با دیگر پرده هاست. در واقع، راحتی کار کردن با این پرده، اصلا و ابدا قابل مقایسه با نحوه کار کردن با مدل های دیگر پرده نیست و در ضمن، شما می توانید به کمک این پرده، نور طبیعی را هر زمان که بخواهید، در اختیار داشته باشید و در مواقع لزوم نیز به راحتی از ورود آن به فضا جلوگیری کنید. پرده زبرا قابلیت تنظیم نور را به هر میزان که می خواهید، دارد.

طرح پرده زبرا برای دکوراسیون هایی که بر مبنای سبک مدرن اجرا شده اند، بسیار مناسب است. این پرده از تنوع بسیار خوبی در طرح و نقش برخوردار است. پرده های زبرا را می توان در هر فضایی به کار برد. ضمنا شما می توانید تصویری که مد نظرتان هست را روی پرده زبرای انتخابی خود چاپ کنید. این یعنی می توانید پرده زبرای خود را کاملا سفارشی کرده و شکل ظاهری آن را خودتان تعیین کنید.

معایب پرده زبرا

هر مدلی پرده ای در کنار تمام مزایا و خصوصیات خوبی که دارد، معایبی نیز دارد و کرکره زبرا نیز از این قاعده مستثنی نیست. تنها عیبی که می توان از مدل پرده زبرا گرفت، شستشوی سخت آن است.

با اینکه جنس پارچه مدل زبرا ضد استاتیک است و گرد و غبارها را به خود جذب نمیکند، اما باز هم به مرور زمان دچار آلودگی و کثیفی خواهد شد. جدا کردن پرده، شستشو و نصب دوباره آن کمی مشکل است، به همین خاطر پیشنهاد میکنیم که اجازه ندهید که پرده خیلی کثیف شود و حداقل هفته ای یکبار، گرد و غبارهای آن را تمیز کنید.

انواع پرده زبرا

پرده زبرا هم در نوع دستی، هم در نوع برقی و هم در نوع اتوماتیک وجود دارد.

پرده زبرا دستی : معمولا اکثر پرده های زبرا دستی هستند. در این حالت، تنظیمات پرده به شکل دستی و با کمک زنجیرها و طناب هایی که کنار پرده قرار دارند، صورت می گیرد.

پرده زبرا برقی : نوع دیگری از پرده زبرا نیز هست که برقی نام دارد. این نوع به کمک ریموت کنترل می شود. جالب است بدانید که پرده زبرا در نوع اتوماتیک نیز عرضه می شود. پرده زبرای اتوماتیک به صورت هوشمند و با برنامه ریزی قبلی به شکل خودکار، نور فضای مورد نظر شما را تنظیم می کند.

انواه پرده زبرا اتوماتیک

پرده زبرا برقی را می تواند با ریموت کنترل کنید

پرده زبرا برای چه فضاهایی مناسب است؟

پرده زبرا را می توان در هر فضایی به کار برد. سرویس بهداشتی، حمام، سالن پذیرایی، اتاق خواب، اتاق کودک، آشپزخانه، غذاخوری و حتی محیط های کاری از جمله فضاهایی هستند که می توانید در دکوراسیون داخلی آن ها از پرده زبرا کمک بگیرید.

تاثیر پرده زبرا در دکوراسیون خانه

پرده زبرا یکی از روش های جدید و متفاوت برای تزیین و زیبایی دادن به دکوراسیون داخل خانه تان است. پرده زبرا از پارچه های فوق العاده زیبا و با کیفیت بالا ساخته می شود و با الگوهای متعددی که طراحی می شود، می تواند با دکوراسیون خانه تان هماهنگ شود.

یکی از کاربردهای اصلی پرده زبرا در دکوراسیون اتاق نشیمن یا پذیرایی است. این پرده ها معمولاً به عنوان پرده های پنجره یا درب هایی از اتاق نشیمن استفاده می شوند. با قرار دادن پرده های زبرا در این مکان ها، می توانید نور طبیعی را به زیبایی منظم کنید و همچنین اتاق را با زیبایی و الگوهای جذاب پوشاند.

پرده زبرا همچنین به عنوان جداکننده های اتاق در منازل با طراحی باز مورد استفاده قرار می گیرد. اگر فضای آشپزخانه و ناهارخوری شما با اتاق نشیمن ارتباط مستقیم دارد، می توانید از پرده زبرا برای جداکردن این دو فضا و در عین حال ایجاد جریان نور طبیعی بهره برداری کنید.

مدلهای مختلف پرده زبرا

عکس انواع پرده ربرا در طرح و رنگ های مختلف

همچنین، پرده زبرا در اتاق های خواب نیز کاربرد دارد. این پرده ها با الگوها و رنگ های مختلف می توانند اتاق خواب را زینت دهی کنند و حس آرامش و آرایش را فراهم کنند.

برای دکوراسیون با پرده زبرا، می توانید از یک رنگ یا الگوی خاص برای تطبیق با موضوع داخلی خود استفاده کنید. همچنین می توانید پرده های زبرا را با سایر عناصر دکوری مانند مبلمان، فرش و تزئینات دیگر ترکیب کنید تا یک هماهنگی زیبا در داخل خانه خود ایجاد کنید.

دکوراسیون با پرده زبرا نه تنها زیبایی به فضای خانه شما می بخشد بلکه ارتباطی با فرهنگ و هنر ایرانی نیز ایجاد می کند. این پارچه ها با ترکیب الگوهای زیبا و مواد با کیفیت بالا به خانه شما جذابیت و طراوت می بخشند.

انواع طرح های پرده زبرا

  • پرده زبرا ساده : همان طور که از اسمش پیداست این نوع پرده از طراحی ساده برخوردار است و قابل استفاده در آشپزخانه، اتاق خواب و سالن پذیرایی می باشد.
  • پرده زبرا ترکیبی : این نوع پرده ترکیبی از پارچه های ساده، طرح دار و پلیسه است و قابل استفاده در سالن پذیرایی، اتاق های اداری و هتل ها می باشد.
  • پرده زبرا طرح دار : این نوع پرده در طرح های مختلفی مانند رومن، گلدار، مخمل و ... در بازار موجود است.
  • پرده زبرا پلیسه : پرده زبرا پلیسه جلوه ای کلاسیک و خاص به خانه می بخشد و در طرح های مختلف مانند رنگی، گلدار، زردار و ساده در بازار موجود است.
  • پرده زبرا سیلوئت : پرده سیلوئت از دو لایه مخصوص برای کنترل نور روز و نور شب تشکیل شده است.
  • پرده زبرا کودک : این نوع پرده در طرح های شاد و لطیفی تولید می شود و قابل استفاده در اتاق کودک می باشد.

انواع پرده زبرا

تفاوت پرده شید و زبرا

پرده شید و زبرا دو سبک جدید از پرده هستند که جایگزین پرده های سنتی و سبک قدیم شده اند. هر دو پرده قابلیت نصب در منزل و ساختمان های اداری را دارند و در زمان کوتاهی نصب می شوند. اصلی ترین تفاوت شید و زبرا در ایجاد سایه های نور می باشد. پرده شید قابلیت سایه روشن ندارد و برای عبور فقط باز و بسته می شوند.

تنظیم نور ورودی به فضا در پرده شید با بالا بردن پرده انجام می شود در حالی که پرده زبرا را می توان بدون جمع کردن کامل با حرکت زنجیر کناری به گونه ای تنظیم کرد که حداکثر نور روز به داخل بتابد. البته امکان بالا بردن کامل زبرا و جمع کردن پرده نیز همیشه وجود دارد.

یکی از مهم ترین تفاوت پرده شید و زبرا آن است که پرده شید قابلیت ایجاد سایه روشن ندارد و برای عبور نور فقط باید باز و بسته شوند. اما در مقابل پرده های زبرا این ویژگی را دارا می باشند. با وجود پرده زبرا شما می توانید نور محیط و خانه را متناسب با علاقه خود تنظیم کنید.

تفاوت پرده زبرا و پرده شید

تفاوت بین پرده زبرا و پرده شید

نکات مهم برای خرید پرده زبرا

برای این که بتوانید دکوراسیون جذابی را برای منزل خود بسازید، لازم است هنگام خرید پرده زبرا نکات زیر را مدنظر قراردهید. در ادامه برخی از این نکات را بررسی می کنیم.

انتخاب متراژ مناسب

از مهم ترین نکاتی که لازم است هنگام خرید پرده مد نظر داشته باشید، انتخاب متراژ مناسب برای پرده است. توجه داشته باشید حتی اگر بهترین نوع پرده موجود در بازار را خریداری کنید، اندازه این پرده مناسب منزل شما نباشد بازهم نمی توانید زیبایی پرده خود را به نمایش بگذارید.

پس بهتراست حتما هنگام انتخاب متراژ پرده دقت لازم را داشته باشید. اگر خودتان نمی توانید این کار را به صورت دقیق و درست انجام دهید، بهتراست از افراد متخصص دراین زمینه کمک بگیرید.

نوردهی پرده زبرا

نحوه نوردهی پرده زبرا بر محیط خانه

توجه به جنس در خرید پرده زبرا

یکی از موارد بسیار مهمی که برای خرید پرده زبرا باید مد نظر قرار داد، جنس پارچه استفاده شده در آنها می باشد. در اغلب مواقع برای این پرده ها از پارچه هایی به جنس پلی استر استفاده می شود.

البته تمام پرده های زبرا پلی استر نمی باشند و برخی از مدل ها در جنس های دیگری نیز تولید میشود. در هر صورت برای اینکه بتوانید بهترین کارایی را از خرید این پرده ها دریافت کنید، کیفیت آن را باید مد نظر داشته باشید.

پرده آشپزخانه و اتاق خواب و غیره به ندرت تعویض میشود و به همین دلیل باید پارچه های استفاده شده در آنها به گونه ای باشد که تابش نور خورشید منجر به پوسیدگی نشود. علاوه براین، پارچه پرده برقی یا معمولی زبرا باید از نظر جذب گرد و غبار نیز در سطح خوبی قرار داشته باشند.

خرید اینترنتی انواع پرده زبرا

عکس پرده زبرا نصب شده روی پنجره

هماهنگی پرده با سایر وسایل منزل

از دیگر موارد بسیار مهمی که در نکات خرید پرده زبرا باید رعایت کنید، تناسب طرح پرده با سبک کلی چیدمان محیط می باشد. دقت کنید هنگام خرید پرده باید توجه کنید رنگ و طرح آن با سایر اجزای منزل شما مانند فرش، مبل و … هماهنگی های لازم را داشته باشد.

برای متناسب بودن پرده با سایر اجزای منزل ابتدا یکی از اجزا را به عنوان پایه قراردهید. برای مثال اگر مبل هایتان طرح دارند، بهتراست به دنبال خرید پرده های ساده تر باشید.

زبرا بهترین انتخاب برای آشپزخانه

پرده های زبرا از بهترین انتخاب هایی است که می توانید برای پنجره آشپزخانه داشته باشید. با انتخاب و خرید این نوع پرده ها می توانید نور مناسبی را در اختیار داشته باشید و علاوه برآن نیز با انتخاب طرح های مناسب فضایی جذاب را فراهم کنید.

روز هنگام خرید کنید

همان طور که قبلا هم اشاره کردیم رنگ و طرح این نوع پرده باید با سایر اجزای دکوراسیون منزل هماهنگی داشته باشد. به همین دلیل نیز بهتراست روزهنگام برای خرید اقدام کنید زیرا ممکن است رنگ پارچه در هنگام شب کاملا متفاوت به نظر برسد.

خرید اینترنتی انواه پرده زبرا

قیمت پرده زبرا

به دلیل تنوع بسیار زیادی که برای این پرده ها وجود دارد، قیمت های ارائه شده برای آنها نیز در بازه گسترده ای تغییر می کند. توجه داشته باشید که قیمت پرده برقی زبرا نسبت به نوع دستی کمی گران تر است.

علاوه براین، اندازه و متراژ پرده، طرح و جنس پارچه استفاده شده در آن نیز می تواند تاثیر زیادی بر قیمت ها داشته باشد. مهم تر از همه اینکه، پیشنهاد می کنیم قبل از خرید پرده زبرا گزینه های متعددی را با هم مقایسه نموده و در نهایت مورد مناسب را انتخاب کنید.

پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
قیمت انواع پرده زبرا چند است؟
قیمت پرده زبرا به عوامل مختلفی همچون برند شرکت سازنده، جنس پرده، دستی یا برقی بودن، متراژ و ابعاد پرده، نوع طرح و کیفیت دوخت، جنس میل پرده و ... بستگی دارد، اما در حالت کلی قیمت پرده زبرا از 300 هزار تومان تا 4 میلیون تومان می باشد.
پرده زبرا چه ویژگی هایی دارد؟
ویژگی های پرده های زبرا عبارتند از : کارایی فوق العاده و نمای منحصر به فرد پرده زبرا - امکان جمع نمودن پرده بطور کامل در بالا - دوام و عمر بالا - نصب آسان و سریع - سهولت در نگهداری و نظافت - امکان نصب بصورت برقی با ریموت کنترل - تنوع بالای طرح های قابل اجرا
تاریخ به روز رسانی : 1402/07/26
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد